Ana sayfa Günlük Burç Yorumları “Aslan Burcu hangi konularda hırslı?” İşte Nuray Sayarı’nın yorumu;

“Aslan Burcu hangi konularda hırslı?” İşte Nuray Sayarı’nın yorumu;

tarafından sevda

Bu hafta gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek? Beyaz TV’de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında her hafta burç yorumları yapan ünlü astrolog Nuray Sayarı Aslan Burcu için bakalım neler söyledi;

Sevgili Aslanlar, bu hafta her konuda hırslı olacaksınız ancak bu, çevrenizdekiler tarafından hoş karşılanmayabilir. Size tavsiyem, kimseye taviz vermeyin  ancak egolu da olmayın kendiniz olmaya özen gösterin. Bu hafta işle ilgili uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir projenin sizi yormasına izin vermemenizi öneriyorum. İş hayatınızda kendinizden bahsettireceksiniz ve bu durum sizin başarınızı arttıracak.

Bu hafta hırslı olmaktan ziyade azimli olmayı tercih edin. Moral ve motivasyonunuz artıyor, yapamayacaklarınızı yapacaksınız. Sağlık konusunda  ise çok hırslı olmaz ve herkese taviz vermezseniz sinir sisteminiz de yorulmayacak. Kaybettiğiniz bir eşya para veya iş durumunuz varsa kayıplarınız bu hafta kazanca dönecek.