Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisinden şok fragman! Hangi karakter şehit olacak?

Söz dizisinden şok fragman! Hangi karakter şehit olacak?

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Detay

Star TV’nin yapımcılığını Tims&B şirketinin yaptığı ve Pazartesi akşamlarının sevilen dizileri arasında yer alan Söz’den şok edici bir fragman geldi.

Kadrosunda Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Sarp Akkaya gibi oyuncuların yer aldığı ‘Söz’ Pazartesi akşamı  74. bölümüyle ekranlara gelecek.

74. bölüm fragmanında izleyiciyi şok eden bir detay yer alıyor.

‘Bir şehidimiz var’ sloganıyla verilen fragmandan bu bölüm bir askerin şehit olacağı ve bir oyuncunun diziye veda edeceği bilgisi verildi.

Tim’deki asker karakterlerini çok seven hiç birisinin diziden ayrılmasını istemeyen izleyenler ise endişeli bir şekilde yeni bölümü bekliyor.

Oyuncu Burak Sevinç’in adı başka bir dizide geçtiği için şehit olacak karakter için akla ilk gelen isim de Fethi oldu.

Söz dizisinden şok fragman! Hangi karakter şehit olacak? 7

18 Mart’ta şehit olacak!

Fragmanda Eylem ile nişanlandığı görülen Fethi’nin şehit olma ihtimali izleyenleri oldukça üzdü. Eylem ve Fethi ikilisini seven izleyenler tam evlilik öncesinde Fethi’nin şehit olma ihtimaline tepki gösteriyor.

Bazı izleyenler ise; gerçek hayattaki operasyonlarda şehit olan askerlerimizin de böyle hikayeleri olduğu için bu durumun gerçekçi ve etkileyici olacağını savunuyor.

Bakalım, şehit olarak diziye veda edecek karakter gerçekten Fethi mi olacak yoksa başka bir karakter mi diziden ayrılacak?

Öte yandan, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve şehitleri anma gününe denk gelen bölümde bir askerin şehit olması detayı da anlamlı bulundu.