Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programında akıllara zarar açıklama!

Zuhal Topal’la Sofrada programında akıllara zarar açıklama!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay

Fox TV’de hafta içi her gün yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada programında kayınvalideler ilginç gaflara imza atıyor!

Programda gelini yarışan kayınvalideler, öyle ilginç açıklamalar, eleştiriler, tavırlar geliştiriyorlar ki çoğu zaman kızdırsalar da bazen de beyin yakan anlara sahne olmaya devam ediyorlar.

Programın 113. bölümünde yer alan yarışmacılardan birisi gelinin şıklık yaparak sofraya koyduğu canlı çiçeklerden hoşlanmadı. Kayınvalideye nedenini soran Zuhal Topal’ın aldığı yanıt ise ekran başındakileri de şoke etti!

Gelinlerin yemeklerine, kıyafetlerine, masa düzenlerine olmadık eleştiriler getirilmesine programı izleyenler fazlasıyla aşikar artık.

Ancak kimi zaman yapılan açıklamalar, izleyenleri adeta şoke ediyor.

Bu açıklamalardan birisi de geçtiğimiz haftalarda ekrana gelen bölümlerde gelin Hasret ile yarışmaya katılan Nurten Hanım oldu.

Zuhal Topal'la Sofrada programında akıllara zarar açıklama! 7

Programa elinde pilates lastikleriyle gelen ve diğer kayınvalidelere de getiren Nurten Hanım, özellikle “38 bedenim, 60 kiloyum, sportif biriyim” açıklamalarıyla dikkat çekmişti.

Ancak Nurten Hanım’ın programa damga vurmasına neden olan şey ise canlı çiçeklerle ilgili yaptığı açıklama oldu.

Misafir olunan ev sahibi gelinin canlı çiçeklerini masada gören Nurten Hanım, çok ilginç bir açıklama yapıp “Canlı çiçekler oksijen saçıyor, rahatsız oluyorum” sözleri programı izleyenleri adeta şoka soktu!

Zuhal Topal, bu sözleri duyduğunda gözlerini faltaşı gibi açıp söylenen söze inanamadı ve tekrar söyletti. Nurten Hanım’ın bu gafı da şaşkınlık yarattı.

Programa ilginç açıklamalarıyla damga vuran isimler arasına böylece Nurten Hanım da katılmış oldu!