Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Bekiroğlu ve Bahar Şahin’in bir derdi var! Farah Zeynep Abdullah’tan dans daveti!

Aslı Bekiroğlu ve Bahar Şahin’in bir derdi var! Farah Zeynep Abdullah’tan dans daveti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Instagram hesapları üzerinden paylaşımlarda bulunan ünlü oyuncular, farklı konularda esprili mesajlarıyla ilgi gördü. Aslı Bekiroğlu ve Bahar Şahin bir dertleri olduğunu ifade ederken, Farah Zeynep Abdullah’ın neşesi yerindeydi.

En son geçen sezon Benim Tatlı Yalanım isimli dizide başrolde yer alan Aslı Bekiroğlu, uzun bir tatil döneminin ardından gelen teklifleri incelerken, henüz bir projesi yok. Oyuncu, instagram hesabından ise esprili paylaşımlarıyla dikkat çeken bir ünlü… “Cool değilim, reflüm var” diye yazan Bekiroğlu, aşağıdaki pozuyla takipçilerinden büyük beğeni topladı.

Aslı Bekiroğlu ve Bahar Şahin'in bir derdi var! Farah Zeynep Abdullah'tan dans daveti! 9

3 Kasım Perşembe günü ilk bölümü yayınlanacak olan İyi Aile Babası isimli diziyle ekrana dönecek olan Bahar Şahin ise Zalim İstanbul’dan sonra bu sefer komedi rolünde oynayacak.

Ağır bir dram dizisinde Ceren olarak dikkat çeken oyuncunun komedi dizisindeki performansı da merakla bekleniyor. Instagram hesabından dudaklarındaki yaraya dikkat çeken oyuncu, “Dudaklarımı yiyorum” diye de mesaj bıraktı.

Aslı Bekiroğlu ve Bahar Şahin'in bir derdi var! Farah Zeynep Abdullah'tan dans daveti! 10

Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterine hayat vermekte olan Farah Zeynep Abdullah ise, halinden son derece memnun.

Elle Türkiye dergisine özel pozlar veren oyuncu, yeni bir fotoğrafını daha yayınladı.

Fransızca olarak, “Sonra dans ederiz” notunu bırakan Farah Zeynep Abdullah, bu haliyle takipçilerini adeta mest etti.

Aslı Bekiroğlu ve Bahar Şahin'in bir derdi var! Farah Zeynep Abdullah'tan dans daveti! 11