Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Bekiroğlu’nun yeni imajını gören, dönüp bir kez daha bakıyor!

Aslı Bekiroğlu’nun yeni imajını gören, dönüp bir kez daha bakıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Jet Sosyete dizisinde canlandırdığı Melike karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Aslı Bekiroğlu, 2 sezon bu yapımda yer aldıktan sonra 2019 yılında Furkan Palalı ile birlikte Benim Tatlı Yalanım isimli romantik komedi dizisinde başrolü kapmıştı.

2019 yılının Haziran ayından Aralık ayına kadar toplam 28 bölüm yayınlanan dizide başarılı performansı ile göz dolduran Aslı Bekiroğlu, neredeyse 1 yıldır herhangi bir başka dizi projesinde yer almadı. Oyuncu yeni sezon için herhangi bir anlaşma yapmadığı için de tatil dönemini uzatmış ve bir hayli de dinlenmiş oldu.

Afife ve Bahar’da Aşk isimli iki film projesi bulunan Aslı Bekiroğlu, sosyal medyada ise yeni imajı ile dikkatleri üzerine çekti. Oyuncu kıvırcık olan saçlarını hem düz yaptırdı hem de rengini değiştirdi. Çok farklı bir imaja bürünen Aslı Bekiroğlu, bu halini de instagram hesabından yayınladı.

Aslı Bekiroğlu'nun yeni imajını gören, dönüp bir kez daha bakıyor! 8

Takipçileri, “Bu kim?” diye ilk tepkide bulunurken, birçok hayranı dönüp dönüp fotoğraflara yeniden baktıklarını ve bu değişime inanamadıklarını belirten yorumlar yazdı.

Bekiroğlu’nun bu değişimi çok iyi bulundu. Yeni imajını beğenen takipçiler, “Gözlerimi alamıyorum bu güzellikten” diye yorum yazdı.

Aslı Bekiroğlu'nun yeni imajını gören, dönüp bir kez daha bakıyor! 9