Ana sayfa Sinema Aslı Enver’i özleyenlere müjde! 12 Mart’ı bekleyin!

Aslı Enver’i özleyenlere müjde! 12 Mart’ı bekleyin!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son rol aldığı Babil dizisinden bu yana ekranlardan uzak olan Aslı Enver çok yakında hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Enver bu kez bir Netflix filmi aracılığıyla hayranlarıyla buluşacak.

Aslı Enver en son 2020 yılında Star TV’de ekrana gelen Babil dizisinde rol almıştı. Dizide çok etkileyici bir role sahip Enver, performansıyla izleyicileri büyülemişti. Ancak dizi 20 Kasım 2020’de yayınlanan 20. bölümüyle ekranlara veda etmişti.

Aslı Enver’i özleyenlere müjde! 12 Mart’ı bekleyin! 89

Aslı Enver, araya pandeminin de girmesiyle uzun süre dizi setlerinden uzakta durdu. Pandemi sürecini çoğunlukla evde geçiren oyuncu, bu süreçte kimi zaman dekorasyon yaparken kimi zaman barınaktan evlat edindiği köpeği ve kedisiyle eğlenirken çektiği video veya fotoğrafları paylaştı.

Yetenekli oyuncu geçen sene sadece bir filmin çekiminde rol aldı. Aslı Enver’in başrolü Kaan Urgancıoğlu ile paylaştığı Sen Yaşamaya Bak isimli film yaz aylarında çekildi. Sen Yaşamaya Bak filmi nihayet izleyiciyle buluşuyor.

Aslı Enver’i özleyenlere müjde! 12 Mart’ı bekleyin! 90

Aslı Enver’i çok uzun zamandır izleyemeyen hayranlarının hasreti bitiyor. Sen Yaşamaya Bak isimli film 12 Mart günü Netflix’te yayınlanmaya başlayacak. Yönetmenliğini, Müslüm filmiyle büyük beğeni toplayan Hakan Ketche’nin oturduğu filmin senaryosu Hakan Bonoma’ya ait.

Sen Yaşamaya Bak filminin konusuyla ilgili herhangi bir bilgi yok. Ancak çok uzun süredir ekranlardan uzakta olan Aslı Enver’i yeniden hayranlarıyla buluşturacağı ve halen Yargı dizisiyle özellikle kadınların büyük beğenisini toplayan Kaan Urgancıoğlu’nu farklı bir yapımla karşımıza çıkaracağı için büyük bir merakla bekleniyor.