Ana sayfa Sosyal Medya Zümrüdüanka dizisi ile şöhreti yakalayan Ceren Yılmaz’ın arkadaş acısı!..

Zümrüdüanka dizisi ile şöhreti yakalayan Ceren Yılmaz’ın arkadaş acısı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Son dönemin öne çıkan kadın oyuncularından biri olan Ceren Yılmaz yakın bir arkadaşının kaybıyla sarsıldı.

Ceren Yılmaz,  Yağmurdan Kaçarken, Filinta, Deli Gönül gibi pek çok dizide rol aldı ancak güzel oyuncu esas çıkışını Fox TV’de yayınlanan Zümrüdüanka dizisi ile yaptı.  Oyuncu, Alp Navruz ile başrolü paylaştığı Zümrüdüanka dizisinde canlandırdığı ‘Zümrüt’ karakteriyle gönüllerde taht kurdu.

Zümrüdüanka’nın 2021 yılının başlarında final yapmasının ardından yeni bir projede yer almayan Ceren Yılmaz, hayranlarıyla bir süredir sosyal medya üzerinden hasret gideriyor.

Oyuncunun son paylaşımı takipçilerini üzdü. Bir arkadaşıyla fotoğrafını paylaşan Ceren Yılmaz arkadaşının öldüğünü ve buna hala inanamadığını söyleyerek üzüntüsünü hayranlarıyla paylaştı.

Zümrüdüanka dizisi ile şöhreti yakalayan Ceren Yılmaz'ın arkadaş acısı!.. 8

Ceren Yılmaz, Dasha Markovska adlı arkadaşıyla Dubai’de yaptığı tatilden görüntülerini paylaşarak arkadaşının gencecik yaştaki kaybıyla sarsıldığını dile getirdi.

Kaybettiği arkadaşıyla birlikte yaptığı tatilden eğlenceli karelerini instagram hesabından takipçileriyle paylaşan güzel oyuncu, ‘Seni çok özleyeceğim’ diyerek arkadaşını andı.

Zümrüdüanka dizisi ile şöhreti yakalayan Ceren Yılmaz'ın arkadaş acısı!.. 9

Sosyal medyada çoğu zaman paylaşımları ve güzelliği ile hayranlarını mest eden oyuncu bu paylaşımları ile kendisini ekranlarda görmeyi özleyen hayranlarını üzdü.