Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aslı Enver’in yeni projesindeki imajı ortaya çıktı!

Aslı Enver’in yeni projesindeki imajı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

İpek Bilgin, Aslı Enver, Cem Yiğit Üzümoğlu ve Güven Murat Akpınar’ı bir araya getiren Sırça, uzun zamandır beklenen isimleri etkileyici bir oyunla aynı sahnede buluşturuyor. İbrahim Çiçek’in yönetmenliğini, BKM, Craft ve IdPro’nun ise yapımcılığını üstlendiği Sırça, anıların duygu yüklü kırılganlığını hassasiyetle sahneye taşırken, duygusal ve gerçek dışı taraflarını iddialı performanslarla 22 Mart Salı günü ilk kez seyirciyle buluşacak.

Provaları son hızla devam eden oyunun Mart ayı biletleri tükendi. Sezon boyunca sahnelenmeye devam edecek oyunun Nisan ayı biletleri de satışta. 6 Nisan Çarşamba ve 9 Nisan Cumartesi günleri saat 21.00’da oyunu izleyebilirsiniz.

Uzun bir aradan sonra yeniden bir proje ile gündeme gelen Aslı Enver’in hayranları da merakla bu oyunu bekliyor… Dizilerde yer almayan Aslı Enver, sahnede yer alma tercihi yaptı.

Oyuncunun sahneye nasıl bir imaj ile çıkacağı da merak ediliyordu. Aslı Enver’in yeni imajı da fotoğraflara yansıdı.

Aslı Enver'in yeni projesindeki imajı ortaya çıktı! 7

“Çok hassas, her an kırılabilir ve tam da bu yüzden her an kırabilir insanların hikayesi”

20. yüzyılın en büyük tiyatro yazarlarından olarak bilinen Tennessee Williams’ın ABD çapında tanınmasını sağlayan ilk eserinden Hira Tekindor tarafından çevrilen ve İbrahim Çiçek tarafından yönetilen Sırça, 22 Mart’ta Maximum Uniq Hall’de prömiyerini yapıyor

Sırça’nın uygulayıcı yapımcılığını Duygu Bayram, dekor ve ışık tasarımını Kerem Çetinel, kostümünü Nihal Kaplangı, müziklerini Ömer Sarıgedik’in yaptığı oyunun fotoğraflarını ise Ayşegül Karacan çekti.