Ana sayfa Dizi Analiz Adı Sevgi dizisi güzel başladı, ikinci bölümde Elif’in mesleği tehlikede!

Adı Sevgi dizisi güzel başladı, ikinci bölümde Elif’in mesleği tehlikede!

tarafından ker_def

İlk bölümü geçtiğimiz pazar günü yayınlanan ve büyük ilgi gören “Adı Sevgi” dizisinin 2. Bölümü, 20 Mart Pazar akşamı saat 20:00’de atv ekranlarına geliyor. “Asla Yalnız Yürümeyeceksin” sloganıyla yayınlanan dizide başrolleri, Yunus Emre Yıldırımer ve Gizem Güneş paylaşıyor.

“Adı Sevgi”, hayallerinin ve umutlarının peşinden koşan mesleğine aşık genç bir öğretmenin, kararlılık, sevgi ve fedakarlıkla verdiği amansız mücadeleyi, öğrencilerde, ailelerde ve bütün kasabada yarattığı değişimi anlatıyor. Dizinin ikinci bölümünde Elif’in öğretmenliği tehlikeye giriyor.

Adı Sevgi dizisi güzel başladı, ikinci bölümde Elif'in mesleği tehlikede! 7

“Zeynep’in çığlığı, düğünün üstüne kâbus gibi çökmüştür. Elif öğretmen, bir an önce Zeynep’e ulaşarak, bu zoraki evliliği bitirmek ister. Ancak Zeynep; Volkan’dan kurtulmakla, onu bıçaklayan kardeşi Mehmet’i Baykara’lardan korumak arasında büyük bir tereddüt yaşar. Emir içinse yıllar sonra döndüğü bu ev, eski anıların canlanmasına neden olur…

Herkes Zeynep’in tuhaf tavrının arkasında yatan nedeni anlamaya çalışırken, Mehmet’in yokluğu büyük şüphe çeker. Her şeyin kilidi; düğün gecesi o odada olanlarda ve Mehmet’tedir. Elif ve Emir, aralarındaki bütün çatışmaya rağmen, Zeynep’i ve ailesini Baykara’lardan uzaklaştırmak için bir arayışa girişir. Düğünden sonra bile Emir ve Elif’in hala bu işin peşini bırakmadığı gören Ekrem Baykara, Elif’in mesleğini tehlikeye atacak bir hamle yapar.

Elif; Emir’in de desteğiyle Zeynep’in umudunu sürdürmek için canını dişine taksa da, asıl zarar gören yine kendisi mi olacaktır?..”

Yunus Emre Yıldırımer’in başrolü Gizem Güneş ile paylaştığı “Adı Sevgi”nin oyuncu kadrosund şu oyuncular bir araya geldi: “Fatih Al, Nihan Büyükağaç, Mehtap Bayri, Okday Korunan, Hande Kaptan, Asya Kasap, Mert Doğan, Serpil Gül, İlker Sami Kılıç, Asena Keskinci, Esat Polat Güler, Kürşat Demir, Ece Koroğlu, Cenk Hakan Köksal, Lara Domaç, Sıla Korkmaz, Arzu Güler, Bora Kırkım, Ozan Güçlü, Berfu Öngören, Bertan Emre Dirikoluyer.”