Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner, ‘geçmiş olsun’ mesajları yağınca bir kez daha paylaşım yaptı

Aslıhan Güner, ‘geçmiş olsun’ mesajları yağınca bir kez daha paylaşım yaptı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Cumartesi akşamları yayınlanan Show TV’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın oyuncusu Aslıhan Güner, yaşadığı rahatsızlık nedeniyle kısa bir süre çekimlere ara verdi. Oyuncunun hastalandığını duyan hayranları, sosyal medyadan mesaj yağmuruna tutarken, Güner de gelen mesajlara karşılık olarak instagram sayfasından ve daha sonra da twitter’dan bir mesaj yayınladı.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde İsmail Demirci ile birlikte başrolde yer alan Aslıhan Güner, Yıldız karakteri ile izleyenlerin gönlünü fethederken, oynadığı Karadenizli kadın imajıyla da büyük beğeni topluyor. Güner, diziyle birlikte hayranlarının sayısını da çoğalttı.

Ordu’da çekimleri yapılan dizinin sevilen isimlerinden Aslıhan Güner’in dizinin yeni bölüm fragmanında olmaması dikkatleri çekmişti. Bu durum sosyal medyadan da takipçilerinin ‘Aslıhan Güner neden yok?’ soruları sormasına neden olmuştu.

Bazı hayranları hasta olduğunu duymuş ve ‘geçmiş olsun’ dileklerini, mesajlarını oyuncuya iletiyor, durumunu soruyordu. Sonunda Güner, instagram’dan aşağıdaki paylaşımı yaparak iyileşmeye başladığını, tedavi gördüğünü ve iki haftadır yaşadığı rahatsızlıktan sonra sete döndüğünü aktardı.

Aslıhan Güner, 'geçmiş olsun' mesajları yağınca bir kez daha paylaşım yaptı 8

Oyuncunun koronaya mı yakalandığı soru işareti olmuştu ama boyun fıtığı nedeniyle tedavi gördüğü ortaya çıktı. Dizinin yayınlanan 52. bölüm 2. fragmanında yer alması ise hayranlarının içini rahatlattı.

Bu arada mesajlar yoğunlaşınca oyuncu bu kez de twitter sayfasından aşağıdaki paylaşımı yaparak hayranlarına iyi olduğunun mesajını gönderdi. Bu paylaşıma çok sayıda ‘geçmiş olsun’ mesajları ve Güner’e iyi dileklerini, sevgilerini ileten hayranlarından pek çok yorum geliyor…

Aslıhan Güner, 'geçmiş olsun' mesajları yağınca bir kez daha paylaşım yaptı 9