Ana sayfa Sosyal Medya Bir hayranı Aslıhan Güner’i çizdi, ünlü oyuncu resme bayıldı

Bir hayranı Aslıhan Güner’i çizdi, ünlü oyuncu resme bayıldı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin sevilen romantik komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın Yıldız’ı Aslıhan Güner, saçlarını dizi için kızıl renge boyadıktan sonra hayranlarından da övgüler almakta. Oyuncuyu bu haliyle de çok seven hayranları, bir Karadeniz kadınını canlandırdığı dizideki imajıyla çok beğeniyor. Güner’in daha büyük kitleler tarafından tanınmasını da sağlayan dizi, kariyerinde de önemli bir yer teşkil ediyor.

İsmail Demirci ile birlikte başrolünde oynadığı dizideki Yıldız karakteriyle hayranlarının gönlünü bir kez daha fetheden Aslıhan Güner, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da büyük ilgi gören bir isim. Oyuncu, sık sık dizinin setinden paylaşımlar yapıyor.

Kamera arkasından yaptığı bu paylaşımlar da ilgiyle takip edilmekte. Güner, enerjik, samimi ve doğal kişiliğini yansıtan video ve fotoğraflarıyla hayranlarının markajında.

Kendisi gibi oyuncu olan Mert Kılıç ile evli olan Aslıhan Güner, dizinin Ordu’da çekilmesi nedeniyle İstanbul’a belli zamanlarda gelebiliyor. Bu süreçte setteki çalışanlar ve oyuncu arkadaşlıklarıyla samimi bir dostluk ilişkisi geliştirdiği de yaptığı paylaşımlarda görülüyor.
Bir hayranı Aslıhan Güner'i çizdi, ünlü oyuncu resme bayıldı 8

Aslıhan Güner’in içtenliğini takipçileri de paylaşımlarıyla görmekte ve oyuncuya sevgilerini, ilgilerini, övgülerini de sıklıkla sosyal medyadan iletmekteler. Aslıhan Güner de zaman zaman mesajlarıyla hayranlarına teşekkürlerini iletiyor.

Kısa bir süre önce boyun fıtığı nedeniyle rahatsızlandığı ve iki haftadır tedavi gördüğü de öğrenilen oyuncu, kendisini merak eden ve pek çok mesaj atan, ‘geçmiş olsun’ dileklerini sunan takipçilerine de ayrıca bir mesajla teşekkür etti.

Bu arada bir hayranının kendi fotoğrafına bakarak çizdiği bir resmi de twitter sayfasından yayınlayarak çok beğendiğini belirtti.

Bir hayranı Aslıhan Güner'i çizdi, ünlü oyuncu resme bayıldı 9

Resmin çizildiği fotoğraf yukarıdaki. Oyuncunun bir moda çekimi için hazırlandığı esnada çekildiği ve sosyal medya sayfasından paylaştığı fotoğrafa bakılarak çizilmiş bir resim.

Çizim aşamasını hızlandırılmış bir video olarak paylaşan hayranının bu paylaşımını repost eden oyuncu, “Muhteşem, ellerine sağlık” diyerek beğenisini ifade etti.

İşte o resim…