Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya diziye başlayınca, Bergen filmi için sürpriz bir isim gündeme geldi!

Serenay Sarıkaya diziye başlayınca, Bergen filmi için sürpriz bir isim gündeme geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Serenay Sarıkaya, uzun süre önce Bergen filminde rol alacağı ve Arabesk müziğin zorlu hayat hikayesiyle dikkat çeken ismini canlandıracağı gündeme gelmişti. Sarıkaya, filmle ilgili hazırlıkların sürdüğünü zaman zaman dile getirdi ve çok heyecanlı olduğunu da anlatıyordu.

Geçtiğimiz süre boyunca filmle ilgili bir ilerleme kaydedilemedi. Pandemi koşulları nedeniyle de çekimlerin başlaması uzayınca, Serenay Sarıkaya, bu süreçte bir dizi için anlaştı.

Oyuncu, Tims&B Productions imzalı Şahmeran isimli dizide rol almaya hazırlanıyor. Netflix için çekilecek olan dizide Barış Arduç ile başrolde oynayacağı konuşuldu önce. Fakat Arduç, Uyanış Büyük Selçuklu dizisini seçti.

Serenay Sarıkaya’nın dizideki partneri merakla beklenirken, oyuncunun rol alacağı Bergen filminden de vazgeçtiği öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre oyuncu, zamanlaması uymadığı için Bergen filminde rol alamayacak.

Yönetmenliğini Yüksel Aksu’nun yapacağı ve uzun zamandır hazırlıkları süren iddialı yapımla ilgili olarak da bir başka oyuncunun isminin konuşulduğu belirtiliyor.

Serenay Sarıkaya diziye başlayınca, Bergen filmi için sürpriz bir isim gündeme geldi! 7

Buna göre, Serenay Sarıkaya’nın projede yer alamayacağının öğrenilmesiyle birlikte Demet Evgar’ın Bergen filmiyle ismi anılmaya başlanmış! Evgar, Show TV’de yayınlanan ve bu hafta final yapacak olan Alev Alev dizisinde oynuyordu.

‘Acıların Kadını’ olarak bilinen Bergen, evliliği boyunca şiddete maruz kalmış ve yaşamındaki zorlu mücadeleyi müziğine de yansıtmış bir isimdi. 1989 yılında öldürülen müzisyen Bergen’in hayatını birçok farklı yönüyle ele alacak filmin detaylarının önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.