Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner sosyal medyada 1950’ler havası estirdi!..

Aslıhan Güner sosyal medyada 1950’ler havası estirdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Hem sinema filmleri hem de dizi projeleri ile adından söz ettiren oyuncu Aslıhan Güner, sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemden düşmeyen bir isim.

Oyuncu instagram hesabından yaptığı son paylaşımda hayranlarını 1950’li yıllara götürdü. Oyuncu, saç, makyaj ve kıyafetiyle hayranlarına adeta nostalji yaşattı.

Instagram’da 3.6 milyon takipçisi bulunan oyuncunun fotoğrafları kısa sürede çok sayıda beğeni aldı ve yüzlerce yorum yapıldı.

Aslıhan Güner sosyal medyada 1950'ler havası estirdi!.. 8

Aslıhan Güner’in oyuncu eşi Mert Kılıç’da fotoğraflara kayıtsız kalamadı ve “Her şeyim” yorumunda bulundu.  Aslıhan Güner önümüzdeki aylarda Mahsun Kırmızıgül’ün yeni filmi Prestij Meselesi ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Aslıhan Güner sosyal medyada 1950'ler havası estirdi!.. 9

Filmde Aslıhan Güner ile birlikte, Şebnem Bozoklu, Aslıhan Güner, Ece Yaşar, Biran Damla Yılmaz, Melisa Döngel, Eser Yenenler ve Engin Hepileri rol alıyor.

Yapımcılığını Boyut Film şirketiyle Murat Tokat’ın üstlendiği filmde, 1 Eylül 2003 tarihinde hayatını kaybeden efsane müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu’nun Prestij Müzik şirketini kurduğu dönem anlatılacak. Film 3 Şubat’ta sinemalardaki yerini almaya hazırlanıyor.

Aslıhan Güner filmin geçtiğimiz günlerde yapılan galasında şöyle konuştu: “Fragmanı çok beğendim. İki, üç kere izledik ama birden fazla izlenecek bir fragman. Ben filmin de birden fazla kez izleneceğini düşünüyorum. Çünkü, sinemasal anlamda seyirciyi 3 boyutlu gibi, o büyülü dünyanın içine sokuyor. İşin içinde olmama rağmen, bir seyirci gözüyle izledim ve ben çok etkilendim.”