Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Öztürk’ün Sıfırıncı Gün dizisi başka kanalda yayınlansa reytinglerde her şey çok farklı olurdu!

Engin Öztürk’ün Sıfırıncı Gün dizisi başka kanalda yayınlansa reytinglerde her şey çok farklı olurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında yeni başlayan Sıfırıncı Gün dizisi çarşamba akşamlarına yeni bir heyecan katmaya aday bir yapım olarak gözüküyor. İlk bölümü yayınlanan ve izleyicilerin de meraklandığı bir proje Sıfırıncı Gün… Aybüke Pusat ile birlikte Engin Öztürk ikilisinin başrolünde yer aldığı polisiye ve suç konularını kapsayan hikayesi ile Sıfırıncı Gün’ün özellikle 2023 yılında birçok izleyiciyi tv8 ekranına kazandırması mümkün gözüküyor.

Ancak tv8 genelde yarışmaların yayınlandığı ve dizi izleyicilerinin zaman zaman önemli yapımlar olduğunda açtığı bir kanal ve farkındalık noktasında diğer özel kanallardan biraz geride kalıyor. Özellikle dizi hayranları tv8’de değil de başka bir özel kanalda yayınlansa dizilerin çok daha başarılı olabileceği fikrine sahip. Sıfırıncı Gün dizisi için de ilk bölüm reytinglerinin ardından benzer yorumlar yapıldı.

Dizi için tv8 elinden gelen tanıtım desteğini sergiledi ve uzun süredir de gündemde olan hikaye güçlü bir sunum ile izleyicilerin karşısına çıktı. Engin Öztürk, uzayan sakalları ile farklı bir imaja bürünürken, oyuncunun performansı hayranları tarafından övgüyle karşılandı.

Tüm izleyici gruplarında da ilk bölümün ortalamanın altında reytingler getirmesi önemli bir sorun olarak öne çıkıyor. Tüm kişiler kategorisinde on altıncılık ve AB kategorisinde on üçüncülük pek de iyi bir sıralama değil. ABC1’de günü sekizinci olarak tamamlayan dizi için daha kesin konuşmak ikinci bölüm reytingleri ortaya çıkınca mümkün olacak.

Ancak Engin Öztürk hayranlarının bu tür etkileyici ve sürükleyici bir hikayede oyuncuyu görmekten çok memnun olduklarını ve sosyal medyada da bu durumun yansımalarının güçlü bir şekilde gerçekleştiğini söyleyebiliriz.