Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner yakın arkadaşı oyuncu Gülsim Ali ile buluştu ortaya bu kareler çıktı!..

Aslıhan Güner yakın arkadaşı oyuncu Gülsim Ali ile buluştu ortaya bu kareler çıktı!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar ekranlardan uzak olan Aslıhan Güner ile yakın arkadaşı oyuncu Gülsim Ali hasret giderdi.

Gülsim Ali TRT1’de yayınlanan Gönül Dağı dizisi ile izleyici karşısına çıkıyor. Aslıhan Güner ise yeni sezonda Fox TV’de yayınlanan Uzak Şehrin Masalı dizisiyle ekranlara geldi ancak dizi beklenen ilgiyi görmedi ve ekranlara veda etti.

Sık sık bir araya gelip vakit geçirmeye çalışan iki yakın arkadaş işlerinden zaman yaratıp buluştular. Aslıhan Güner bu anları instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Aslıhan Güner yakın arkadaşı oyuncu Gülsim Ali ile buluştu ortaya bu kareler çıktı!.. 8

Birlikte poz veren iki ünlü oyuncu paylaşıma, ‘Çok özlemişiz’ notunu düştü. Başarılı oyuncu Aslıhan Güner, geçtiğimiz sezon Show TV’de  ekranlara veda eden, İsmail Demirci ile başrolü paylaştığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk isimli romantik komedi dizisinde canlandırdığı ‘Yıldız’  karakteriyle çok sevildi.

Aslıhan Güner yakın arkadaşı oyuncu Gülsim Ali ile buluştu ortaya bu kareler çıktı!.. 9

Şu sıralar dinlenen ve sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarıyla hasret gideren oyuncu imajında da yeniliğe gitti. Saçlarının boyunu kısalttığı ve rengini açtırdığı dikkat çeken oyuncu sosyal medyada yeni imajını da hayranlarıyla paylaştı.

Boş zamanlarını hobileri ile ilgilenerek değerlendiren oyuncu geçtiğimiz günlerde Çello dersi aldığını sosyal medyada paylaşmıştı. Çello dersine gittiği ve ders aldığı anları instagram hesabından paylaşan oyuncu bu uğraşını ‘yeni bir aşk’ olarak nitelendirmişti.