Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner’e eşi Mert Kılıç’ın Komutan filmindeki sahneyle ilgili övgü dolu sözleri dikkat çekti!

Aslıhan Güner’e eşi Mert Kılıç’ın Komutan filmindeki sahneyle ilgili övgü dolu sözleri dikkat çekti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aslıhan Güner ve Mert Kılıç çifti, 2013 yılında evlenmişlerdi. Şefkat Tepe isimli dizide birlikte rol alırken tanışan ve ardından evlenen çift, mutlu birliktelikleriyle dikkat çekiyorlar. Aslıhan Güner, Show TV’nin Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde oynadığı Yıldız karakteri ile parlamıştı. Oyuncu, şu sıralar 3 film ile gündemde.

Aslıhan Güner’in daha büyük kitleler tarafından tanınmasını sağlayan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde İsmail Demirci ile partnerliği beğeni toplamıştı. Saçlarını kızıla boyatan ve Karadenizli Yıldız karakteri için imajını değiştiren oyuncu, başarılı performansı ile çok sevildi.

Ardından Kayıp Şehrin Masalı isimli dizide rol aldı oyuncu ancak dizi reytingleri düşük gelince bir kaç bölümde ekrana veda etti. Hayranları Aslıhan Güner’den gelecek yeni dizi haberini heyecanla bekliyor ancak oyuncunun şu sıralar bilinen bir dizi projesi görünmüyor.

Fakat yine de Aslıhan Güner hayranlarını sevindirecek yeni gelişmeler gündemde. Güner, 3 ayrı sinema filminde 3 ayrı karakter ile izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Bu filmlerden birisi geçtiğimiz günlerde medyaya yansımıştı. Tamer Levent’in başrolünde oynayacağı Tek filminde Aslıhan Güner de yer alacak. Ancak bu kez fotoğraflarıyla filmde görünecek oyuncu.

Sıradışı bir film olan Tek filminde, Güner’in sesi ve fotoğrafları kullanılacak. Mustafa Kotan’ın yönetmenliğini üstleneceği film, ilk kez çekilen tek kişilik bir film olacak.

Aslıhan Güner’in bir diğer sinema filminin isminin de Hiç olduğu, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir sosyal medya paylaşımı ile görülmüştü. Oyuncu, elinde senaryosu ile harıl harıl çalıştığını aktarmıştı. Oyuncu, başrolü Onur Tuna ile paylaşıyor. Psikolojik bir dram hikayesi olan Hiç için son derece heyecanlı olan Güner, provalara başladığını belirtti.

Güner’in merakla beklenen filmi Komutan ile ilgili heyecan da sürüyor. Eşi Mert Kılıç’ın aynı zamanda yapımcısı olduğu Komutan filmi de büyük zorluklar altında çekildi. Çift, yaptıkları bir röportajda Komutan filminin 7 Ekim’de vizyona gireceğini ve aynı projede birlikte yer almaktan memnun olduklarını ifade ettiler.

Aslıhan Güner'e eşi Mert Kılıç'ın Komutan filmindeki sahneyle ilgili övgü dolu sözleri dikkat çekti! 7

Mert Kılıç, “Daha önce Aslıhan hanım ile aynı projede yer almıştık, bir sinema filmi olarak ilk. Çok uzun zamandır planladığımız bir projeydi. Yaklaşık 5 yıl oldu. Çok önemsediğimiz bir iş. İnşallah duygusu çok yüksek, tamamen sosyal mesajları iyi olan bir iş. Zor bir süreçte yaptık, pandemi sürecinde yaptık. Bütün zorluklara rağmen projeyi bu şekle getirdik” diye konuştu.

Sınır ötesi operasyon hikayesinin konu edildiği film, Fırat Kalkanı operasyonunda yaşanan gerçek bir hikayeden esinlenilerek çekildi. Duygusu ve aksiyonu yüksek bir film olduğunu vurgulayan Mert Kılıç, bazı aksiyon sahneleri için yurt dışından yönetmen getirdiklerini de belirtti.

Bu arada eşi Aslıhan Güner’in ağıt yaktığı çok etkileyici bir sahnedeki oyunculuğunu da öven Kılıç, “Aslıhan’ın şöyle bir özelliği var. İnanılmaz duygusal sahnesi var, kendi sesiyle çok güzel bir ağıt okudu. O dramatik sahnenin tansiyonu onun sesiyle beraber çok farklı bir noktaya geldi” diye konuştu. Röportajın tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…