Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner’in çok beğenilen pozuna, rol arkadaşı da kayıtsız kalamadı!

Aslıhan Güner’in çok beğenilen pozuna, rol arkadaşı da kayıtsız kalamadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Cumartesi akşamları izleyenlere eğlenceli anlar yaşatıyor. İsmail Demirci ve Aslıhan Güner’in  başrolünde oynadıkları dizi, her bölümüyle heyecanlı gelişmelere sahne oluyor, kahkahalar havada uçuşuyor. Dizinin Yıldız’ı Aslıhan Güner ise bu projesi ile birlikte hayran kitlesini de büyüttü.

Aslıhan Güner, sosyal medyada da etkin bir isim. Oyuncu, dizinin setinden pek çok paylaşımıyla hayranlarını çok mutlu ediyor. Takipçilerinin ilgiyle izlediği oyuncu, dizinin yanı sıra kamera arkası pozlarıyla da konuşuluyor.

Sosyal medyada hayranlarının gündeminden düşmeyen Aslıhan Güner, özellikle dizi için saçlarını kırmızıya yakın bir kızıla boyatmasıyla daha çok dikkat çekmekte. Bu saç rengini oyuncuya çok yakıştıran hayranları, övgü dolu yorumlarla Aslıhan Güner’i de mutlu ediyorlar.

Bir süre önce boyun fıtığı nedeniyle yaşadığı rahatsızlık neticesinde sevenlerini endişelendiren oyuncu, şimdilerde daha iyi. Yaptığı paylaşımlarla da tedavisi sonrası iyi olduğunu gösteriyor.

Ordu’da çekimleri süren dizinin setinde olduğunu, iş başı yaptığını duyurdu bugün de oyuncu. Pazar günü olmasına karşılık, kısa bir tatilin ardından yeniden sete döndü.

Aslıhan Güner'in çok beğenilen pozuna, rol arkadaşı da kayıtsız kalamadı! 9

Bu arada bir başka paylaşımıyla da dikkat çekti oyuncu. Yeşillikler içinde verdiği poza övgüler yağdı. Oyuncunun bir arkadaşının fotoğrafa yaptığı “Doğaya cemre düşmüş gibi bir fotoğraf olmuş” yorumu üzerine dizide Fahriye karakterine hayat veren Ayçin İnci de “Hakikaten cemre düşmüş” yorumunu yaptı.

Aslıhan Güner’in hayranları da aşağıdaki pozuna benzer yorumlar yapmaya devam ediyorlar…

Aslıhan Güner'in çok beğenilen pozuna, rol arkadaşı da kayıtsız kalamadı! 10

Aslıhan Güner'in çok beğenilen pozuna, rol arkadaşı da kayıtsız kalamadı! 11