Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner’in romantik paylaşımına yorum yağdı!..

Aslıhan Güner’in romantik paylaşımına yorum yağdı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hem sinema filmleri hem de dizi projeleri ile adından söz ettiren oyuncu Aslıhan Güner, sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemden düşmeyen bir isim.

Instagram’da 3.6 milyon takipçisi bulunan oyuncu, son paylaşımında eşi Mert Kılıç ile birlikte deniz kenarında romantik bir pozunu yayınladı.

Meslektaşı Mert Kılıç ile 2013 yılında nikah masasına oturan güzel oyuncunun romantik paylaşımı takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Aslıhan Güner'in romantik paylaşımına yorum yağdı!.. 7

Ünlü çiftin fotoğrafı, “Birlikte çok güzelsiniz” şeklinde yorumlar aldı. Kılıç ve Güner çifti, mutlu beraberliklerinin yanı sıra aynı zamanda ortak projelerde de yer alıyorlar.

İki oyuncunun başrolünde yer aldığı Komutan isimli film geçtiğimiz ay  vizyona girdi. Filmde, oğlunu kaybetmiş bir anne karakterinin hüznüyle izleyenleri etkileyen Aslıhan Güner, eşi ile yıllar sonra yeniden aynı sette olmanın mutluluğunu şu sözlerle anlatmıştı;

“Benim için her zaman Mert’in oyuncu olması, ikimizin de oyuncu olması çok büyük bir avantaj. Biz aynı zamanda çok iyi bir hayat arkadaşıyız. Bunu her yerde söylüyorum, çünkü Mert benim sadece eşim değil, en yakın dostum, arkadaşım, ailem, her şeyim bu anlamda. Ben de onun için öyleyim. Hem iş hem eş olarak tamamen bir ruh eşi ve hayat arkadaşlığımız var.”

Güzel oyuncu şimdilerde Mahsun Kırmızıgül’ün yeni filmi Prestij Meselesi’nde başrolde yer alıyor.