Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinde bir konuda Serkan Tınmaz ile Ceren Karakoç’un da kafası karışık!

Kızılcık Şerbeti dizisinde bir konuda Serkan Tınmaz ile Ceren Karakoç’un da kafası karışık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezon başından bu yana en çok tartışılan dizi projelerinden olan Kızılcık Şerbeti, sezon sonuna doğru güçlü hikayesi ile milyonları etkilemeye devam ediyor. İkinci sezonda da devam etmesi beklenen dizisinin senaryosunda başladığı günden bu yana büyük değişimler yaşandı. Dizi muhafazakar ile seküler ailelerin birbirleri ile aynı değerlere ama farklı yaşam stillerine sahip olduğu bilincini aşılamayı hedeflediği bir noktadan saparak, farklı bir yola girdi.

İlişkiler üzerine kurgulanan hikayenin daha iyi reyting getirdiği anlaşılınca, Ceren Karakoç’un başarıyla canlandırdığı Nursema karakterinin üzerine fazlasıyla giden senaristler amaçlarına da ulaştı. Nursema karakteri dizinin ateşleyicisi oldu ve reytingler bir ara çift haneli oranlara kadar yükseldi. Sıla Türkoğlu’nun canlandırdığı Doğa karakterinin hikayesi de yine milyonları etkiledi. Severek evlendiği ve bebek beklediği kocasının kendisini aldatması ile yüzleşen Doğa’nın düştüğü durum kadın izleyicilerin hikayeye daha çok odaklanmasına da yol açtı.

Nursema karakteri ile sevdiği adam Umut’un yolculuklarında yepyeni bir dönem de başlayacak. Muhtemelen dizinin ikinci sezonunda Umut ile Nursema’nın hikayenin sürükleyici çifti olması da bekleniyor.

Serkan Tınmaz ile Ceren Karakoç ikilisi de başarılı bir partnerlik yürütüyor. Onedio’nun youtube kanalına konuk olan ve izleyicilerden gelen soruları yanıtlayan iki oyuncu, farklı kültürlerdeki ailelerin çocuklarının evlenerek mutlu olup olamayacağı sorusunu da yanıtladı.

Kızılcık Şerbeti dizisinde bir konuda Serkan Tınmaz ile Ceren Karakoç'un da kafası karışık! 7

Birçok izleyici için bu soru kafalarda duruyor ve cevabı da kesin değil. Ancak Serkan Tınmaz’a göre farklı kültürlerdeki ailelerde büyüyen gençler bir arada mutlu bir hayat kurabilir.

Serkan Tınmaz, “Bence mutlu olabilirler. Farklılık eğer bizim dizideki gibi ise evet bazı zorluklar olabilir, ama iki taraf birbirini seviyorsa ve bundan eminse bence her türlü zorluğun üstesinden gelebilir” diye konuştu.

Ceren Karakoç ise bunun ancak aileler onlara karışmaz ise mümkün olabileceğini düşünüyor. Karakoç’un bu sözüne partneri Serkan Tınmaz da destek verdi.

Aslında bu kısa bilgilerden bile anlaşıldığı üzere iki genç oyuncu da birçok izleyicinin kafasındaki soru işaretinin kendilerinde de olduğunu ortaya koydu.

Serkan Tınmaz ve Ceren Karakoç, farklı kültürlerdeki ailelerin çocuklarının mutlu olabilmesi için tek çarenin ailelerin onlara karışmaması olduğunu belirtiyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Umut ile Nursema karakterlerinin çıktığı yolda nelerle karşılaşacakları merakla beklenirken, bakalım aileler onların mutlu bir hayat kurma çabasında nasıl bir tavır takınacak? Merakla bekleniyor.