Ana sayfa Sosyal Medya Dramdan komediye, Erkan Petekkaya ile Tolga Güleç’ten 12 yıl sonra yeni buluşma!

Dramdan komediye, Erkan Petekkaya ile Tolga Güleç’ten 12 yıl sonra yeni buluşma!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damga vuran Öyle Bir Geçer Zaman ki isimli dizi bir çok oyuncu açısından büyük kazanımlar getiren ve unutulmayan işlerden birisiydi. Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin kadrosunda birlikte yer alan Tolga Güleç ile Erkan Petekkaya da yıllar içinde birbirinden çok farklı karakterlerle ekranda olmaya devam etti.

İki başarılı isim Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinden tam 12 yıl sonra yeniden bir araya geldi. Yıllar önce etkili bir dram projesinde izlediğimiz ikili, şimdi de bir komedi filmi için aynı seti paylaşıyor. Özellikle Tolga Güleç, bu dizide parladı ve bir anda ünlü isimler arasına giriş yaptı. Oyuncu canlandırdığı Ahmet karakteri ile kariyerinde unutulmaz anları da bu dizinin ekibiyle birlikte yaşadı.

Dramdan komediye, Erkan Petekkaya ile Tolga Güleç'ten 12 yıl sonra yeni buluşma! 8

Erkan Petekkaya ile Tolga Güleç arasındaki dostluk ve yakınlık da fotoğraflara yansıdı. Türk dizi ve sinema dünyasının iki güçlü aktörünün yer alacağı “Filme Gel” isimli proje için de ön hazırlıklar tamamlandı.

Sete çıkan ve çekimleri başlayan dizinin setinde buluşan iki eski arkadaş hem yeniden bir arada olmanın keyfini yaşıyor hem de yıllara dayanan dostlukları ile gençlere örnek oluyor.

Komedi yapımı olarak öne çıkacak olan Filme Gel isimli sinema filminde başrolde yer alan ikili, izleyicileri eğlendirmek için buluştu.

Filme Gel isimli projede Çetin karakterinde izleyeceğimiz Tolga Güleç, yıllar sonra yaşanan bu buluşma için şöyle konuştu: “Erkan abi ile yıllar sonra komedi yapmanın keyfi apayrı. Karşılıklı oynadığımız sahnelerde bazen gülmekten sahneyi çekemediğimiz anlar oluyor. Absürd komedinin tadına birlikte varıyoruz.”

Dramdan komediye, Erkan Petekkaya ile Tolga Güleç'ten 12 yıl sonra yeni buluşma! 9

Üç arkadaşın sinema filmi çekme hayalini anlatan hikayesi ile dikkat çeken Filme Gel isimli projenin detayları da şimdiden merak konusu oldu.

Erkan Petekkaya’nın ayrıca Eylül ayında çekimlerinin başlaması beklenen O Kız isimli Kanal D dizisinde de yer alarak, yeni dönemde de ekranda olacağını sevenlerine hatırlatalım.