Ana sayfa Dizi Haberleri Pınar Deniz rolünden çıkamayınca terapi zorunluluk oldu! İşte Pınar Deniz’i terapiye sokan unutulmaz dizi!

Pınar Deniz rolünden çıkamayınca terapi zorunluluk oldu! İşte Pınar Deniz’i terapiye sokan unutulmaz dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pınar Deniz, son dönemde Kanal D ekranında yayınlanan Yargı ve 31 Mayıs’ta izleyicilerle Disney Plus’ta buluşacak olan Aktris isimli dizilerle gündemde yer alıyor. İkinci sezonu da tamamlanan Yargı dizisi, gelecek sezonda da izleyicileri derinden etkilemeye devam edecek.

Pınar Deniz ise rolün hakkını verdiği bir proje ile konuşulduğu bir ortamda, yıllar önce kendisine büyük şöhret getiren Vatanım Sensin dizisindeki hallerinden bahsetti. İbrahim Selim’in hazırladığı youtube ortamında yayınlanan programın konuğu olan Pınar Deniz, Vatanım Sensin projesinin kendi kariyeri açısından çok önemli bir iş olduğunu söyledi.

Diziden teklif geldiği dönemde farklı projeler için de görüşme içinde olduğunu ifade eden oyuncu, hem tarihi bir projede yer almak hem de hikayeyi çok sevdiği için Vatanım Sensin’i tercih ettiğini anlattı.

Pınar Deniz, canlandırdığı Yıldız karakterinin duygusal açıdan kendisini çok yorduğunu da açıkladı. Karakterden nasıl çıkacağını bilmediği bir süreç yaşadığını anlatan oyuncu, bunun için terapi bile almak durumunda kaldığından bahsetti.

Pınar Deniz rolünden çıkamayınca terapi zorunluluk oldu! İşte Pınar Deniz'i terapiye sokan unutulmaz dizi! 8

Vatanım Sensin dizi projesi Pınar Deniz’e büyük şöhreti getirmek ile kalmadı, gerçek bir oyuncu olarak hisleriyle mücadele etmesi gerektiğini de öğrenmesini sağladı.

Pınar Deniz, yaşadığı o süreç ile ilgili şu açıklamaları yaptı:

“Yıldız karakteri dönüm noktam oldu. Menajerime oynayacağım bu işin bana çok uğurlu geleceğine inanıyorum demiştim. Çok güçlü iki, üç işin arasında kalmıştık. Vatanım Sensin de onlardan birisiydi. Ben dönem işi oynamak istediğim için ve senaryosu beni çok etkilediği için Vatanım Sensin’i seçmiştim.

O zaman bence oyunculuk ile yeni tanışıyordum. Vatanım Sensin, oyunculuk deneyimimi ilk yaşadığım projelerden birisi. İlk kez tanıştığım için de duygudan nasıl çıkacağımı bilmiyordum. Ağlamaya başladığımda ağlamaya devam ediyordum. Eve gittiğimde hala çok mutsuz oluyordum.

Pınar Deniz rolünden çıkamayınca terapi zorunluluk oldu! İşte Pınar Deniz'i terapiye sokan unutulmaz dizi! 9

Mesela hiç görünmeme rağmen, Miray Daner’in oynadığı bir sahne vardı. İdam edilecek, idam tahtasına yürüyor. Feryat figan ağlıyorum, kendimi yırtıyorum. Göründüğüm 15 saniye falan. O gün mahvoldum ve gerçekten terapiye gittim. Bütün gün çekimler sürdü.

Geçen sene Ceylin’in yaşadığı dram çok ağırdı. Bazen eve gidip, Ceylin’e üzüldüğüm ama gerçekten o dramdan çıkamayıp ağladığım oluyordu. Beyin hafızası diye bir şey var. Sen onun gerçek olmadığını biliyorsun ama beyin bazen onun gerçek olmadığını unutabiliyor. O kadar dram yaşamak ağır gelebiliyor.

Gerçekten oyunculuk çok zor bir şey, ince bir çizgi.”