Ana sayfa Sosyal Medya Ata Demirer, Bursa Bülbülü filminin karakterlerini paylaştı sosyal medya sallandı!

Ata Demirer, Bursa Bülbülü filminin karakterlerini paylaştı sosyal medya sallandı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü komedyen Ata Demirer,  çekimlerine geçtiğimiz haftalarda  başladığı Bursa Bülbülü filminin setinden fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Çekimleri Bursa’da gerçekleştirilen BKM yapımı Bursa Bülbülü filminin kadrosunda, Ata Demirer’e Melek Baykal, Celil Nalçakan, Toygan Avanoğlu, Seda Türkmen, Özge Özacar, Emre Şen, Aycan Koptur ve Seçil Mutluoğuz  ile birlikte şarkıcı Hakan Altun da eşlik ediyor.

Ata Demirer’in senaryosunu pandemi döneminde yazdığı Bursa Bülbülü’nde 1980’lerde geçen bir Bursa hikayesi anlatılıyor.

Ata Demirer, Bursa Bülbülü filminin karakterlerini paylaştı sosyal medya sallandı! 11

Ata Demirer’in instagram hesabından yaptığı ve ‘Cengiz Sezen ile dostları’ notunu düştüğü fotoğraflar izleyiciye yine fenomen bir karakterin geldiği izlenimini veriyor.

Ata Demirer, Bursa Bülbülü filminin karakterlerini paylaştı sosyal medya sallandı! 12

Ata Demirer filmde ‘Cengiz Sezen’ isimli bir karaktere hayat veriyor. Bursa Bülbülü, 1980’li yıllarda komedyenin doğup büyüdüğü Bursa’da geçen bir müzikal olacak.

Ata Demirer, Bursa Bülbülü filminin karakterlerini paylaştı sosyal medya sallandı! 13

Yönetmenliğini Hakan Algül’ün yaptığı film, 1980’lerde geçen bir Bursa hikayesini anlatacak. Bursa’da doğan, çocukluk ve gençlik dönemi 80’li yıllarda geçen oyuncunun film için geçmişine dair anılardan yola çıktığını tahmin etmek çok zor değil.

Ata Demirer, Bursa Bülbülü filminin karakterlerini paylaştı sosyal medya sallandı! 14

Komedyenin sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflar filmi merakla bekleyen hayranları arasında heyecan yarattı. Fotoğrafların altına; ‘Kadro yıkılıyor!’, ‘Çok iyi bir iş geliyor’, ‘Heyecanla bekliyoruz filmi’ şeklinde yüzlerce yorum yapıldı.

Ata Demirer, Bursa Bülbülü filminin karakterlerini paylaştı sosyal medya sallandı! 15