Ana sayfa Dizi Fragmanları İşte Seversin dizisini ayakta tutan ve sevdiren arka plandaki gerçek!

İşte Seversin dizisini ayakta tutan ve sevdiren arka plandaki gerçek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle 1 Haziran’dan itibaren buluşan Seversin dizisinin ilk iki bölümü yayınlandı. Reytinglerde ilk bölümdekinden daha düşük oranlar ikinci bölümde gelince de izleyiciler bu durumdan bir hayli rahatsızlık yaşadı.

Bir yaz dizisi olarak Seversin hem eğlenceli hem romantik hem de gençlik enerjisini yayan bir yapım konumunda. İlayda Alişan ilk kez bir romantik komedi hikayesinde kadın başrol olarak yer alıyor. Burak Yörük ise daha önce Aşk Mantık İntikam ile bu tecrübeyi yaşadı.

İki genç oyuncunun buluşması da çok hoş bir ortam oluşturdu. Birbirleri ile çok iyi anlaşan İlayda Alişan ve Burak Yörük birbirlerinden bağımsız yaptıkları açıklamalarda birbirlerine benzer sözleriyle dikkatleri çekti.

Burak Yörük de İlayda Alişan da her şeyden önce set ortamının ne kadar güzel ve eğlenceli olduğuna vurgu yaptı. Yani dizinin arka planında bir ekip dayanışması oluştu ve uyumlu bir ortam ile başarıya giden yolda ilk büyük adım atıldı.

İşte Seversin dizisini ayakta tutan ve sevdiren arka plandaki gerçek! 7

Seversin henüz yeni bir dizi ama reytingler acımasız. Buna rağmen İlayda Alişan ile Burak Yörük’ün hem pozitif kişilikleri hem de çok hoş bir dizi ortamı oluştuğuna yönelik sözleri ilgiyi sete çekti.

Burak Yörük çok eğlendiklerini ve çok iyi bir ekibin kurulduğunu, ayrıca dizinin ilerleyen dönemlerde çok daha eğlenceli olacağını söyledi.

İlayda Alişan da buna benzer sözlerle dizideki memnuniyetini şu sözlerle aktardı: “Çok güzel, işimiz çok güzel. Biz severek yapıyoruz. Çok eğleniyoruz, çok da güzel geri dönüşler aldık. Mutluyuz tabii ki böyle olduğu için.”

Seversin dizisi yurt dışındaki izleyicilerin de ilgisini çekti ve bunu sosyal medyadaki yorumlarda görebilirsiniz. Böyle bir ortamda Kanal D ekranında yayınlanan dizinin reytinglere takılması büyük talihsizlik olur. Bu nedenle de izleyicilerin diziye daha çok ilgi göstermesi ve Kanal D’nin de sabırlı olması şart.