Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ata Demirer, çocukluğundaki aynı pozu verdi! Hayranlarını duygulandırdı!

Ata Demirer, çocukluğundaki aynı pozu verdi! Hayranlarını duygulandırdı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Türkiye’nin başarılı komedyenlerinden Ata Demirer yeni filmi için hazırlıklara başladı. Yeni filmi Bursa Bülbülü’nün çekimlerine başladığını kısa süre önce duyuran Ata Demirer, sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla hayranlarını duygulandırdı.

Usta komedyen Ata Demirer çok uzun süredir setlerden uzakta. Demirer en son 2019 yılında Jet Sosyete dizisine konuk oyuncu olmuş, 2018 yılında çekilen Organize İşler 2: Sazan Sarmalı’nda da Sıtkı karakterini canlandırmıştı.

Bugüne kadar çektiği Eyvah Eyvah serisiyle büyük bir başarı yakalayan Ata Demirer uzun bir aradan sonra yeniden sete çıktı. Başarılı oyuncu yeni filmi Bursa Bülbülü’nün çekimlerine başladığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla geçen hafta duyurdu. Bu paylaşım Ata Demirer hayranları tarafından sevinçle karşılandı.

Ata Demirer Twitter hesabından yaptığı ve “Mahalleye dönüş” diye yazdığı yeni bir paylaşımla da izleyicilerini duygulandırdı. Filmin çekimlerini çocukluğunun geçtiği Bursa’daki mahallesinde gerçekleştiren Ata Demirer, çocukken çekildiği pozun aynısını aynı yerde verdi. Ata Demirer’in cami kapısına yaslanmış eski ve yeni resmi takipçilerini çok şaşırttı. İzleyiciler bu fotoğrafı görünce çok duygulandıklarını dile getirdiler.

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği filmin kadrosunda Ata Demirer’in yanı sıra kadrosunda Cem Gelinoğlu, Tarık Pabuççuoğlu, Melek Baykal ve Özge Özacar da rol alıyor. Bursa Bülbülü, 1980’li yıllarda komedyenin doğup büyüdüğü Bursa’da geçen bir müzikal olacak. Filmin senaryosu Ata Demirer’e ait.

Ata Demirer filmde Cengiz Sezen isimli bir karaktere hayat veriyor. İlk fotoğrafının yayınlanmasının ardından karakterin Recep İvedik’e benzetilmesine Şahan Gökbakar sosyal medyadan yanıt vermiş ve “Recep İvedik ikonik bir karakter olduğu için benzetilmesi normal. Benim için sorun yok. Ata değerli bir komedyen. Yolu açık olsun, inşallah gişesi de benzesin ama geçmesin tabi” yorumunu yapmıştı. Ata Demirer ise yanıt olarak “Çok kibarsın kardeşim benim sağol var ol Biz gideriz filmler kalır gönüller bir olsun sinemalar dolsun inşallah” diye yazmıştı.