Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un düğünü için İbrahim Büyükak’ın bir planı var!

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un düğünü için İbrahim Büyükak’ın bir planı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz aylarında düğünler çok sık oluyor ve sanat camiasında da bazı isimlerin bu yaz döneminde evlenmeleri bekleniyor. Bu çiftlerden birisi de Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç…

Uzun süredir evlilik konusu ile gündemde olan ünlü çift, yoğun bir iş temposu içinde. Demet Özdemir hem Disney Plus için Dünyayla Benim Aramda isimli dizinin çekimlerine devam ediyor hem de ardından başlayacak olan Aşk Taktikleri 2 filmi ile çok yoğun bir dönem geçirecek.

Oğuzhan Koç’un ise müzik üzerine çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor. Hatta üstü üste 12 konser veren ve yaz döneminde de devam edecek olan Oğuzhan Koç için de evlilik için zaman henüz uygun değil. Çiftin hayranları ise evlilik durumunu merak ederken, bu konuda detayı İbrahim Büyükak verdi.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un düğünü için İbrahim Büyükak'ın bir planı var! 66

Oğuzhan Koç’un yakın dostu olan İbrahim Büyükak, “Evet düğün var galiba, çok güzel, çok mutlu olsunlar” diye konuşarak hala planlarda düğünün bulunduğunu belirtmiş oldu. Çiftin ne zaman evleneceğini merakla bekleyenler de yaz sonunda gerçekleşmesi beklenen düğünü sabırsızlıkla bekliyor.

Düğünün Çeşme’de olması bekleniyor ama henüz bir netlik yok. İbrahim Büyükak ise “Ben konuk kontenjanındayım. Olaylara karışmıyorum. Ben giderim, halayımı çekerim. Takımı takarım, bana ne takıldıysa. Gayet iyi bir düğüncüyümdür ben” diye konuştu.

Bu sözlerle birlikte çiftin düğününde gözlerin ibrahim Büyükak’ın üzerinde olacağını ve halay başı olarak da davetlileri sürükleyeceğini söylemek mümkün.

Eser Yenenler’in düğününde de çok eğlendiğini ve Oğuzhan Koç’un düğününde de eğleneceğini belirten İbrahim Büyükak, merakla o günü bekliyor.

Oğuzhan Koç ise uzun süredir bir araya gelemediği İbrahim Koç ile buluşmasında henüz nikah tarihinin belli olmadığını söyledi.