Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ata Demirer de Feridun Düzağaç’tan sonra Bozcaada’daki cinayete isyan etti!

Ata Demirer de Feridun Düzağaç’tan sonra Bozcaada’daki cinayete isyan etti!

tarafından zk zk

Bozcaada’da bir mekanın önünde çıkan tartışmada bir kişinin ölmesinin ardından, uzun yıllardır adada yaşayan ünlü Şarkıcı Feridun Düzağaç, duruma sosyal medya paylaşımıyla tepkisini koymuştu.

Bozcaada’nın bir diğer ünlü ismi Ata Demirer de yaşanan olay sonrasında sosyal medyadan bir açıklama yaptı.

Geçtiğimiz gün Bozcaada’da bir mekan çıkışında Ramazan Öksüz isimli genç dövülerek öldürülmüştü.

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 11 kişinin sorgusu sürerken, Ata Demirer’den bir paylaşım geldi.

Olay, önceki gün saat 03.30 sıralarında, Bozcaada ilçesi Arka Deniz mevkisinde meydana geldi. Ramazan Öksüz, eğlence mekanında eğlendikten sonra çıkışta, 4 kişi ile tartışmaya başladı. Tartışma, kısa sürede büyüyüp, kavgaya dönüştü.

Grubun tekmeleyip, yumrukladığı Öksüz, yerde hareketsiz kaldı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kalbinin durduğu belirlenen Öksüz, sağlık ekibinin 45 dakikalık kalp masajına rağmen hayata döndürülemedi.

Ramazan Öksüz’ün cansız bedeni, olay yerinde yapılan inceleme sonrası otopsi için Bursa Adlı Tıp Kurumu’na gönderildi.

Bozcaada’da tepkiye neden olan olay sonrasında İl Emniyet Müdürlüğü önünde toplanan kalabalık, tepki verdi. Kaymakam tarafından sakinleştirilen Bozcaada yaşayanları dağıldı.

Alınan kararla eğlence yerlerindeki müzik yayınının 23:59’da sona erdirilmesi ve içkili mekanların da en geç 01.30’da kapatılması kararı alındı. Ramazan Öksüz’ün ölümü nedeniyle de Bozcaada’da 3 gün boyunca tüm müzik yayınlarının durdurulmasına karar verildi.

İşte Ata Demirer’in konuyla ilgili paylaşımı:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Yazık çok yazık ..Sözün bittiği yer Nur içinde yat Ramazan..ailesine tüm sevenlerine tüm ada halkına baş sağlığı ve sabır dilerim

Ata Demirer (@atademirerofficial)’in paylaştığı bir gönderi ()