Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ata Demirer’den Cem Yılmaz hakkında açık yürekli sözler!

Ata Demirer’den Cem Yılmaz hakkında açık yürekli sözler!

tarafından ker_def

CNN TÜRK’te ‘Buket Aydın ile 40’ programına konuk olan Ata Demirer, dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Demirer, Cem Yılmaz ile kıyaslanmasını doğru bulmadığını anlattı.

Demirer, “Evet, böyle olması lazım. İşin doğasında bu var. Yanlış değil ama teknik olarak doğru buluyorum. Tabii ki yanlış aslında ama işin doğası böyle. O yüzden kabul ediyorum diyeyim” açıklamasını yaptı.

Yılmaz ile arasında bir rekabet olmadığına değinen Ata Demirer, ilk başlarda Cem Yılmaz’ın kendisinin idolü olduğunu açık yüreklilikle ifade etti.

Ata Demirer'den Cem Yılmaz hakkında açık yürekli sözler! 7

Yılmaz hakkında, “Onun gibi şaka yapabilmek, seri şaka yapabilmek, o kadar saat sahnede kalabilmek hep belirleyici bir şeydi. Çok yetenekli bir adam, özel biri” ifadelerini kullanan Ata Demirer, kendisinin farklılıklarını şöyle anlattı: “Ben müzikal bir komedyenim. Mukallit yeteneklerim var. Bütün anlattığım öyküleri, içine girip çıkıp oynuyorum. Öyküyü anlatırken aynı anda 3-5 kişiyi oynayabiliyorum. Benim özelliklerim farklı. O farklılığı hissedince bir nevi kendimle barıştım. Ama yine de hem sinemada hem sahnede Cem benim için bir standarttır.”