Ana sayfa Sosyal Medya Ata Demirer’in yeni filmi Bursa Bülbülü yola çıktı! Setten gelen fotoğraflar çok şey anlatıyor!

Ata Demirer’in yeni filmi Bursa Bülbülü yola çıktı! Setten gelen fotoğraflar çok şey anlatıyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü komedyen Ata Demirer, geçen yıl evde kaza geçirince ve yönetmen Hakan Algül’ün de sağlık sorunları çıkınca Bursa Bülbülü filminin çekimlerini ertelemişti. Sağlıklarına kavuşan Demirer ve Algül, Bursa Bülbülü filminin çekimlerine geçtiğimiz günlerde başladı.

Çekimleri Bursa’da gerçekleştirilen BKM yapımı Bursa Bülbülü filminin kadrosunda, usta oyuncular ile genç kuşağın başarılı isimleri bir araya geldi. Filmde, Tarık Papuççuoğlu, Melek Baykal,  Özge Özacar, Erkan Can ve Cem Gelinoğlu yer alıyor.

Yeni sezonda Show TV’de yayınlanan Baba dizisinin ilk sezonunda ‘Cansu’ karakterini canlandıran Özge Özacar instagram hesabında setten fotoğraflar paylaştı. Ata Demirer ile pozunu paylaşan oyuncu Bursa Bülbülü’nün kadrosuna dahil olduğu için çok heyecanlı. Güzel oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarını da heyecanına ortak etti.

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü yola çıktı! Setten gelen fotoğraflar çok şey anlatıyor! 9

Rol aldığı projelerde; çok tecrübeli oyuncularla bir arada olma fırsatı yakalayan Özge Özacar, bu sayede gözlem yapma ve kendisini geliştirme fırsatları da buldu.

Show TV’deki Baba dizisine Haluk Bilginer ve Ayda Aksel ile de çalışma fırsatı yakalayan Özge Özacar, yeni projesinde de yine usta isimlerle bir arada bulunacak.

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü yola çıktı! Setten gelen fotoğraflar çok şey anlatıyor! 10

Ata Demirer film ile ilgili verdiği bir röportajda; Bursa Bülbülü’nün hikayesini pandemi döneminde yazdığını söylemişti. Son dönemde verdiği kilolarla gündeme gelen ünlü komedyen yeni filmi ile izleyici karşısına çıkamaya hazırlanıyor.

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü yola çıktı! Setten gelen fotoğraflar çok şey anlatıyor! 11

Yönetmenliğini Hakan Algül’ün yapacağı film, 1980’lerde geçen bir Bursa hikayesini anlatacak. Filmin konusuyla ilgili ayrıntılı bir bilgi yok ancak Bursa’da doğan, çocukluk ve gençlik dönemi 80’li yıllarda geçen oyuncunun film için geçmişine dair anılardan yola çıktığını tahmin etmek çok zor değil.