Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisi finalinde çok özel bir mesaj verilecek!

Mahkum dizisi finalinde çok özel bir mesaj verilecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mahkum dizisi, sezon finali yaparak yaz arası veriyor… Bu sezonun en iyi çıkış yapan dizilerinden olan Mahkum, Fox TV’nin gelecek sezonda da devam ettirmeyi düşündüğü nadir yapımlardan birisi olmayı başardı. Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun etkili performansları ile göz dolduran dizinin 24. bölümünde çok önemli sahneler izleyeceksiniz.

Savcı Fırat’ın artık ipleri eline aldığı hikayede, adalet arayışı içinde olan birçok kişi içinde hoşlarına gidecek sahneler olacak. Barış Yesari’nin adliyeden içeriye girdiği anlar, suçun cezasız kalmayacağı mesajını vererek, izleyicilerin adalet duygularının öne çıkmasına neden olacak.

Mahkum dizisi finalinde çok özel bir mesaj verilecek! 7

Savcı Fırat diyor ki; “Bugün Barış Yesari’nin sıradan bir davası yok. Kendisinin adaletten de hukuktan da üstün olmadığının kanıtlanacağı bir dava var. Arkadaşlar kıyamet koptu, artık adalet zamanı.”

Barış Yesari için müebbet hapis isteyen Savcı Fırat, hedefine kilitlenmiş bir durumda ama beklemediği bir söz ile aklı karışacak. Barış Yesari suçlarını kabul ediyor ama “Ben beynimin içimdeki kardeşime mahkumun” sözleri ile dikkatleri çekecek.

Mahkum dizisinin 2 Haziran Perşembe günü yayınlanacak olan 24. bölümü herkesi derinden etkilerken, ikinci sezon için de önemli mesajların verilmesi bekleniyor.

Mahkum dizisi özellikle de adalet talebinin öne çıktığı ülkemizde, vereceği mesajlarla toplum üzerinde etkili olan bir yapım ve bu noktada sezon finali dikkat çeken sahnelerle dolu olacak gibi gözüküyor. Tabii ki birçok izleyici de ikinci sezon öncesi merak unsurunu artıracak hangi gelişmelerin yaşanacağını da merakla bekliyor.