Ana sayfa Sosyal Medya Atatürk dizisi şanına yaraşır bir kadroyla geliyor! Peş peşe sürpriz isimler heyecanı artırıyor!

Atatürk dizisi şanına yaraşır bir kadroyla geliyor! Peş peşe sürpriz isimler heyecanı artırıyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Görkemli bir şekilde tanıtımları başlayan ve 14 Haziran’da Türkiye’de yayın hayatına başlayacak Disney Plus’ın sürpriz projelerinden biri Atatürk dizisi oldu. Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracak ismin Aras Bulut İynemli olarak belirlenmesinden sonra dizinin diğer etkin karakterlerine hayat verecek isimler de yavaş yavaş netleşmeye başladı.

Yapımcılığını 03 Medya’nın üstleneceği ve ülkemizde yıllardır hayalinin kurulduğu, Atatürk’ün hayatının konu alınacağı dizide Aras Bulut İynemli’nin ilk rol arkadaşının dünyaca ünlü yıldız Emma Watson olacağı duyurulmuştu.

Ardından dev projede Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım karakterini Songül Öden’in, babası Ali Rıza Efendi’yi ise Mehmet Günsür’ün canlandıracağı öğrenildi. Merakla beklenen dizide soyadını bizzat Atatürk’ün verdiği Türkiye Eski Büyük Millet Meclisi Başkanı Ali Fethi Okyar’ı ise Evlilik Hakkında Her Şey dizisinden tanıdığımız, genç kuşağın başarılı yıldızlarından Bertan Asllani canlandıracak.

Atatürk dizisi şanına yaraşır bir kadroyla geliyor! Peş peşe sürpriz isimler heyecanı artırıyor! 7

Hazırlıkları ve provaları süren Atatürk dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. En son Evililik Hakkında Her Şey dizisinde Sergen karakteriyle izleyici karşısına çıkan Sarp Akkaya da dizide yer alacak. Başarılı oyuncu dizide İttihat ve Terakki Cemiyeti’nin askerî kanadının önde gelen isimlerinden Enver Paşa’ya hayat verecek.