Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen Katar’ı fethetti!.. Burak Özçivit’in yorumu ne oldu?

Fahriye Evcen Katar’ı fethetti!.. Burak Özçivit’in yorumu ne oldu?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyunculuğuyla olduğu kadar güzelliğiyle de adından söz ettiren ünlü oyuncu Fahriye Evcen yine zarafetini konuşturdu.

Kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit ile mutlu bir evliliği olan Fahriye Evcen, kısa bir süre önce TRT1’in Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle yeniden ekranlara dönmüştü. Reklam anlaşmalarıyla da adından söz ettiren Fahriye Evcen hem setlere hem sosyal medyaya hızlı bir dönüş yaptı.

Her paylaşımıyla büyük ses getiren güzel oyuncu Fahriye Evcen, son pozlarıyla sosyal medyayı yine salladı.  Katar’a giden Fahriye Evcen pembe tondaki kıyafetiyle göz kamaştırdı.

Fahriye Evcen Katar'ı fethetti!.. Burak Özçivit'in yorumu ne oldu? 8

Bu yıl 18.’si düzenlenen Doha Mücevher ve Saat sergisine katılmak için Katar’a giden ünlü oyuncu, 10 ülkeden 500’den fazla katılımcının yer aldığı organizasyona katılmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Oyuncu instagram hesabından pek çok paylaşımda bulundu. Evcen’in paylaşımlarına eşi Burak Özçivit kayıtsız kalmayarak ‘Fethettin’ yorumunu yaptı.

Fahriye Evcen Katar'ı fethetti!.. Burak Özçivit'in yorumu ne oldu? 9

Şıklığını konuşturan Fahriye Evcen’in Katar pozlarına beğeni ve yorum yağdı. Oyuncunun pembe pantolon ceket takımı hayranlarından tam not aldı.

Fahriye Evcen TRT1 ekranlarında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde canlandırdığı ‘Akça Hatun’ karakteriyle de beğeni topluyor.