Ana sayfa Dizi Haberleri Baba dizisinden müthiş çalım! Üç Kız Kardeş, Ben Bu Cihana Sığmazam, Kusursuz Kiracı’yı ezip geçti!

Baba dizisinden müthiş çalım! Üç Kız Kardeş, Ben Bu Cihana Sığmazam, Kusursuz Kiracı’yı ezip geçti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Eylül sezonu ile birlikte Salı akşamları ekranda yine güçlü rakipler karşı karşıya geldi! Farklı kanalların birbirinden iddialı dizileri kıyasıya bir mücadeleye başladı bu hafta itibariyle! Salı akşamı Fox TV’de yayınlanan Kusursuz Kiracı dizisi, yaz sezonunda başlamıştı. Yine TRT1’in Balkan Ninnisi dizisi de yazdan gelen bir dizi. Bu dizilerle birlikte sezonun güçlü yapımları da aynı gün yayınlanmaya başlayınca, Salı günleri izleyenleri de zorlayan bir seçim süreci ortaya çıktı!

Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisi, geçtiğimiz sezon ortasında başlamıştı. Dizi, büyük dikkat çeken bir yapım olarak birinciliği de kimseye bırakmıyordu. Yeni sezona da yine aynı iddia ile başlayan dizinin karşısına bu hafta Ben Bu Cihana Sığmazam isimli atv’nin uzun zamandır hazırlıkları süren ve çok konuşulan dizisi geldi.

Ayrıca geçtiğimiz sezondan gelen Show TV’nin Baba dizisi de yenilenen kadrosu ve hikayesiyle sezona bu hafta başladı. Ekranda kıyasıya bir rekabet sonrasında reyting karnesi de ortaya zorlu mücadelenin ilk haftasından sonuçları koydu!

Tüm kişiler kategorisinde ilk sırayı Üç Kız Kardeş dizisi güçlü rakibi Ben Bu Cihana Sığmazam’ı kaptırdı! Tüm kategorilerde Ben Bu Cihana Sığmazam ilk sırada yer almayı başardı ilk bölümüyle. Baba dizisi tüm kişilerde ancak 10. sırada yer bulabildi bu hafta. İddialı başlangıcına karşın AB’de 5. ve ABC1’de ise 6. sıradaydı.

Baba dizisinden müthiş çalım! Üç Kız Kardeş, Ben Bu Cihana Sığmazam, Kusursuz Kiracı'yı ezip geçti! 8

Kusursuz Kiracı’nın büyük düşüş yaşayarak tüm kişilerde 14. ve AB’de 6. ve ABC1’de ise 13. sırada yer alması da büyük şaşkınlık yaşattı. Üç Kız Kardeş ise tüm kişilerde 2. olurken AB grubunda üçüncülük ve ABC1’de ise dördüncülük elde etti.

Balkan Ninnisi dizisi ise hiç bir kategoride ilk 10’a giremedi. Adeta Ben Bu Cihana Sığmazam’ın ilk bölümüyle darmaduman ettiği reyting tablosu, yeni sezonda çetin bir mücadele olacağının da işaretiydi!

Bu arada Baba dizisinden beklenen çıkışın yaşanmamasına karşılık sosyal medyada bu dizilerin hepsini kat kat geçen bir ileti sayısı ile ilk sırada yer alıyor olması da ayrı bir ironik durum olarak tablolara yansıdı!

 

Baba dizisinden müthiş çalım! Üç Kız Kardeş, Ben Bu Cihana Sığmazam, Kusursuz Kiracı'yı ezip geçti! 9

Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Ayda Aksel, Özge Yağız, Hakan Kurtaş gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Baba dizisi, 20 Eylül akşamı sezonun ilk bölümüyle sosyal medyada rakiplerini fena ezmiş görünüyor! Ancak bu iletilerden pek çoğunun eleştiri mesajları olduğunun da altını çizmek gerekiyor!

Dizideki değişimleri ve yeni hikayeyi merakla bekleyen pek çok izleyici, durumdan hoşnut olmadıklarını sosyal medyada yorumlarına yansıttılar. Tabii tam tersini düşünenler de çok. Yine de Baba dizisinin sosyal medyada diğer rakiplerinden çok daha fazla konuşulmuş olması da bir başka gerçek! Adba’nın verilerine göre en yakın rakibi Ben Bu Cihana Sığmazam dizisini ikiye katlayıp geçmiş görünüyor…