Ana sayfa Sosyal Medya Atatürk rolüne hazırlanan Aras Bulut İynemli doğum gününde sosyal medyayı salladı!

Atatürk rolüne hazırlanan Aras Bulut İynemli doğum gününde sosyal medyayı salladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Çukur dizisinde izlediğimiz başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli 25 Ağustos Çarşamba günü 32 yaşına girdi. İynemli, doğum gününde hayranlarının sevgi dolu paylaşımları sayesinde Twitter’da gündemin üst sıralarına yerleşti.

Aras Bulut İynemli, son dönemde Türkiye’nin en başarılı oyuncularından biri. Arka Sokaklar dizisiyle setlere adım atan, ikinci dizisi Öyle Bir Geçer Zaman ki ile tüm dikkatleri üzerine çeken İynemli, arka arkaya rol aldığı İçerde ve Çukur dizileriyle kariyerinin zirvesine çıktı.

Bugünlerde canlandıracağı bir sonraki rol olan Mustafa Kemal Atatürk için hazırlanan Aras Bulut İynemli, 25 Ağustos’ta 32 yaşına girdi. İynemli doğum gününde hayranlarının sevgi dolu paylaşımları sayesinde Twitter’ın en çok konuşulan konularından biri oldu. Hayranları mesajlarında Aras Bulut İynemli’ye hayranlıklarını dile getirirken doğum gününü de kutladı.

Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli, Disney Plus için hazırlanan Atatürk dizisi için uzun süredir çalışmalar yapıyor. Kariyerindeki en önemli dizi öncesinde oyuncu kendisini tüm dünyaya kapattı. Aras Bulut İynemli de rolünü en iyi şekilde canlandırabilmek amacıyla kendisini sadece bu konuya yoğunlaştırdı.

İynemli kısa süre önce gazetecilere yaptığı açıklamada eni projesiyle ilgili şunları söylemişti: ““Çok heyecanlıyım. Güzel bir hazırlık sürecim var. Çok ayrıntı da veremiyorum. Heyecanla, bayağı kapandım, çalışıyorum. Layık olmaya çalışıyorum, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum, inşallah yapacağım da. Bütün ekip heyecanlı, ulu önderimizi anlatmak için. Gerçekten okurken heyecanlanıyorum, gözlerim doluyor.”

Bu arada Atatürk dizisiyle ilgili hazırlıklar sürüyor. Lanistar Medya tarafından çekilecek dizi Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıldönümü olan 2023’de yayınlanacak. Atatürk dizisi için bugüne kadar Aras Bulut İynemli’nin yanı sıra Songül Öden, Mehmet Günsür, Bertan Asllani, Sarp Akkaya gibi isimlerle anlaşıldı. Dünyaca ünlü oyuncu Emma Watson da diziye konuk oyuncu olarak katılacak.