Ana sayfa Sosyal Medya Hayal Köseoğlu hayat kurtarırken son rolüyle katil oldu, aradığını buldu!

Hayal Köseoğlu hayat kurtarırken son rolüyle katil oldu, aradığını buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Hayal Köseoğlu, tatil dönemini Bodrum’da yaşayan annesinin yanında geçirmeyi tercih etti. Aşk-ı Memnu ve Muhteşem Yüzyıl gibi iki unutulmaz dizide tecrübe kazanan oyuncu, İstanbullu Gelin dizisinde de Zeynep karakteri ile yer almıştı.

Son yıllarda önemli yapımlarda yer alarak kariyerinde iyi bir süreç yürüten Hayal Köseoğlu, 2 sezon süren Mucize Doktor dizisinde Açelya karakteri ile büyük ilgi çekti ve çok geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Ardından ise geçen sezon Mahkum dizisinin başrolünde yer alarak büyük sıçrama yapan oyuncu, kariyerinin en iyi dönemini yaşıyor.

Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu ve Melike İpek Yalova ile birlikte Mahkum dizisinin ikinci sezonunda da başrolde yer alarak etkili performansını sürdürecek olan oyuncu, Saşha karakteri ile geçen sezon çok konuşulmuştu. İkinci sezon öncesi çok heyecanlı olduğunu belirten oyuncu, neler olacağını kendisinin de bilmediğini ama çok merak ettiğini anlattı.

Hayal Köseoğlu, Mucize Doktor dizisinde hastaları iyileştiren bir karakterden sonra katil rolüyle ekrana dönünce hayranları da bu duruma çok şaşırmıştı. Oyuncu da bu konuya değindi ve şöyle konuştu: “Mahkum devam ediyor, ikinci sezondayız. Hastaları iyileştirirken birisiyken katil olmak biraz enteresan oldu. Zaten kötü karakter oynamak istiyordum. İnsanın içinde bir sürü katman var, onlardan bir tanesi de kötülük.”

Hayal Köseoğlu hayat kurtarırken son rolüyle katil oldu, aradığını buldu! 49

Hayranlarının kendisine yönelik büyük ilgisinin altında yatan nedenlerden birisinin işini fazlasıyla ciddiye alması olabileceğini belirten oyuncu, çalışmaya devam ettiğini ve oyunculuk mesleğini de severek yürüttüğünü dile getirdi.

Hayal Köseoğlu, sosyal medyayı da sevdiğini ve çok etkin kullandığını ifade etti. Sosyal medyaya bağımlılık durumunun herkeste olan bir gerçek olduğuna değinen oyuncu, “Ben sosyal medyanın çıkmadığı bir jenerasyondan olduğum için o kadar da yeni jenerasyon kadar bağımlı değilim ama sürekli elim telefona gidiyor” dedi.

Yemek yemeyi çok sevdiğini ve yemek yapmaktan da çok zevk aldığını anlatan oyuncu, özellikle favorisinin İtalyan mutfağı olduğunu ifade etti.