Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Demet Özdemir kına gecesinde göz yaşlarını tutamadı!..

Ünlü oyuncu Demet Özdemir kına gecesinde göz yaşlarını tutamadı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oğuzhan Koç ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Demet Özdemir, düğün öncesi geleneksel bir töreni gerçekleştirdi.

Yakın arkadaşlarının da katılımıyla kına gecesi yapan güzel oyuncu, törenden fotoğrafları sosyal medya hesabından da paylaştı. Demet Özdemir törende gözyaşlarını tutamadı.

Oyuncunun özel gecesine ünlü isimler katılırken, kına yakıldığı sırada duygusal anlar yaşandı. Fotoğraflarda ağladığı görülen Demet Özdemir’in paylaşımları sosyal medyaya damga vurdu.

Ünlü oyuncu Demet Özdemir kına gecesinde göz yaşlarını tutamadı!.. 55

Ünlü ismin fotoğraflarına yorum ve beğeni yağdı. Öte yandan dün akşam nikah masasına oturmaları beklenen Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un nikahı ertelenmişti.

Dün akşam beklenen yoğun yağış nedeniyle 28 Ağustos Pazar gününe ertelenen düğün için hazırlanan davetlilere erteleme haberi de gönderildi.

Magazin basınında yer alan haberlere göre, çift 600 davetlinin katılacağı planlanan düğünün masrafları için yaklaşık 4 milyon TL ödeyecek.

Ünlü oyuncu Demet Özdemir kına gecesinde göz yaşlarını tutamadı!.. 56

Demet Özdemir düğünde Eda Güngör ve Nihan Peker imzalı iki özel tasarım ve bir de Alexander McQueen marka olmak üzere toplam değeri 200 bin TL olan 3 gelinlik giyecek. Ünlü oyuncu, giydiği gelinliklerden birini düğün sonrası sosyal medyadaki 15.3 milyon takipçisi arasından düğünü en yakın olan gelin adayına hediye edecek.

Ünlü oyuncu Demet Özdemir kına gecesinde göz yaşlarını tutamadı!.. 7