Ana sayfa Dizi Fragmanları Ateş Kuşları 16. yeni bölümde Nizam ile Gülayşe’nin kavuşması duyguları kabartacak!

Ateş Kuşları 16. yeni bölümde Nizam ile Gülayşe’nin kavuşması duyguları kabartacak!

tarafından ker_def

atv ekranlarının sevilen dizisi ‘Ateş Kuşları’, 19 Mayıs Cuma 20.00’de ekrana gelecek 16. Bölümüyle ekranlara damga vuracak. Ateş Kuşları’nda; Barbaros, tüm gerçekleri hem Nizam Eyüboğlu’na hem de Gülayşe’ye anlatır. Yıllardır beklenen büyük kavuşma sonunda gerçekleşir.

Menderes’in Nermin’i öldürmesi, Barbaros ve Ali için oyunu değiştirir. Kanıt peşinde koşacak vakit yoktur, Menderes daha ileri gitmeden bir an önce hapse atılması gerekmektedir. Ali ve Barbaros bu sebeple Çatal’a olan büyük nefretlerini bir kenara koyup anlaşma teklif ederler. Çatal bu anlaşmayı kabul edecek mi?

Barbaros, kendi başına da bir şey gelmeden önce Nizam Eyüboğlu’na verdiği sözü yerine getirmeyi ister. Menderes’i yakalamaları an meselesiyken bütün güvenlik önlemlerini alıp baba kızı kavuşturmak için adımlarını atmaya başlar. Önce Nizam Eyüboğlu’na gerçekleri anlatır, sonra da Gülayşe’ye onu yıllardır arayan bir babası olduğunu söyler. Gülayşe bu gerçeği nasıl karşılayacak?

Ateş Kuşları 16. yeni bölümde Nizam ile Gülayşe'nin kavuşması duyguları kabartacak! 7

NİZAM EYÜBOĞLU’NUN 23 YILLIK RÜYASI GERÇEK OLUYOR

Sonunda Nizam Eyüboğlu’nun duaları kabul olur, yirmi üç yıldır hasretini çektiği kızına kavuşur.

ATEŞ KUŞLARI, GÜLAYŞE’SİZ NE YAPACAK?

Peki, Ateş Kuşları Gülayşe’yi babasına verecek mi? Nizam Eyüboğlu ile karşı karşıya gelen Ali ve Mercan kendilerini nasıl savunacaklar? Gülayşe’den ayrılmaktansa ölmeyi tercih eden Sabit şimdi ne yapacak?

SABİT’İN YARALI GEÇMİŞİ

Geçmişte ise Sabit’in babası Köksüzleri Çatal’a vermeye kalkar. Çıkan arbedede Çatal Sabit’in annesinin ölümüne sebep olur!

Köksüzken annesini Çatal’a kurban veren Sabit’in Ateş Kuşları’nın Çatal’la anlaşma yapmasına tepkisi ne olacak?

Yapımı Mehmet Bozdağ’a, proje tasarımı ve senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem’e ait olan dizinin yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen otururken dizinin başrollerinde; İlayda Alişan (Gülayşe), Hande Soral (Mercan), Burak Tozkoparan (Barbaros), Görkem Sevindik (Ali) rol alıyor.