Ana sayfa Dizi Fragmanları Ateş Kuşları dizisi 13. yeni bölümde Gülayşe, Barbaros gerçeğini öğrenecek!

Ateş Kuşları dizisi 13. yeni bölümde Gülayşe, Barbaros gerçeğini öğrenecek!

tarafından ker_def

atv ekranlarının sevilen dizisi ‘Ateş Kuşları’, 21 Nisan Cuma 20.00’de ekrana gelecek 13. Bölümüyle yine soluksuz izlenecek. Ateş Kuşları’nda; Barbaros, Gülayşe’ye polis olduğunu söylerken, Çatal ise Barbaros’a oğlu olduğunu söylemeyi kafasına koyar.

Sabit’in Gülayşe’yi kaybetmenin acısıyla kendini bir kamyonun önüne atması her şeyi değiştirir. Ateş Kuşları’nın büyük öfkesi, Hacer’in hem onları hem de geçmişi anlamak için bir adım atmasına sebep olur.

ÇATAL, BABASI OLDUĞUNU BARBAROS’A SÖYLEYECEK Mİ?

Barbaros’un Menderes’i keşfetmesiyle panikleyen Çatal, Barbaros’a oğlu olduğunu söylemeyi kafasına koyar.

GÜLAYŞE, BARBAROS’UN POLİS OLDUĞUNU ÖĞRENİYOR!

Gülayşe’nin zamansız aşk ilanıyla sarsılan Barbaros, Gülayşe’ye yalan söylemeye devam etmeye dayanamaz ve ona gerçekleri anlatmaya başlar. İlk adım, polis olduğunu söylemektir.

SABİT HERKESİ ŞAŞKINA ÇEVİRECEK

Geçmişte Köksüzler, şimdi Ateş Kuşları hem hüzünle hem sevinçle yoğrulmuş bir bayramı yaşarken, Sabit hepsini şaşkına çevirir.

Yapımı Mehmet Bozdağ’a, proje tasarımı ve senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem’e ait olan dizinin yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen otururken dizinin başrollerinde; İlayda Alişan (Gülayşe), Hande Soral (Mercan), Burak Tozkoparan (Barbaros), Görkem Sevindik (Ali) rol alıyor.