Ana sayfa Dizi Fragmanları Ateş Kuşları dizisi 2. bölümde tüm dengeler bir anda bozulacak!

Ateş Kuşları dizisi 2. bölümde tüm dengeler bir anda bozulacak!

tarafından ker_def

atv ekranlarında sezonun en iyi açılışını yapan ve seyirciden yoğun ilgi gören ‘Ateş Kuşları’nın, 20 Ocak Cuma 20.00’de atv’de ekrana gelecek 2. bölümünde tüm dengeler bozulacak.

Duygu yüklü ve farklı hikayesiyle dikkat çeken, seyircinin büyük bir heyecanla beklediği dizinin ikinci bölümünün özeti ise şöyle; Barbaros Komiser, Nizam Eyüboğlu’na verdiği sözü sonunda tutmuş, kızı Lara’yı bulmuştur. Ancak Lara bebek sahipsiz değildir. O artık Ateş Kuşları’nın Gülayşesi’dir. Barbaros, Gülayşe’yi kardeşlerinden ayırmayı nasıl başaracaktır?

Ateş Kuşları ise kimliksizlik ve parasızlık yüzünden yuvalarını kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceklerdir. Tekrar sokağa düşmemenin bir yolunu bulabilecekler midir?

KÖKSÜZLER, BEBEKLERİNE NASIL BAKACAK?

Geçmişte ise Çatal’dan kaçan ve başlarını sokacak bir damları olmayan Köksüz Tayfa kırk günlük bir bebekle sokağa düşmüşlerdir. Çöpte buldukları bebeğe aile olan Köksüzler, minik bebeklerini hayatta tutabilmek için nelerle mücadele edeceklerdir?

Yapımı Mehmet Bozdağ’a, proje tasarımı ve senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem’e ait olan dizinin yönetmen koltuğunda Gökhan Ayiz otururken dizinin başrollerinde; İlayda Alişan (Gülayşe), Hande Soral (Mercan), Burak Tozkoparan (Barbaros), Görkem Sevindik (Ali) rol alıyor.