Ana sayfa Dizi Analiz Ateş Kuşları dizisi 9. bölüm analizi; Gülayşe ve Barbaros sempatisi artıyor!

Ateş Kuşları dizisi 9. bölüm analizi; Gülayşe ve Barbaros sempatisi artıyor!

tarafından ker_def

atv’nin sevilen dizisi Ateş Kuşları, dokuzuncu bölümüyle yoğun ilgi gördü. Ateş Kuşları’nın dokuzuncu bölümünde Gülayşe ve Barbaros’un ilk yemeğinde Gülayşe’nin itirafları geceye damgasını vurdu. Dizi, #AteşKuşları etiketiyle sosyal medyada da çok konuşuldu. Dizi 9. bölümüyle tüm kişiler kategorisinde gayet iyi reytingler almayı sürdürüyor.

Ateş Kuşları’nın dokuzuncu bölümünde neler oldu? Zümrüt Gülayşe’yi istemek için Mola Yeri’ne geldi. Zümrüt’e tornavidayla saldıran Sabit’e Zümrüt’ün adamı Neco silah doğrulttu. Tam o anda silahın önüne atlayan Barbaros Sabit’in hayatını kurtarırken kendisi ise yaralandı. Doktor Mete, Barbaros’un yaralarını dikip mermiyi çıkararak onu tedavi etti. Gülayşe, Mercan, Ali ve Zıpkın Barbaros’a minnetlerini dile getirdiler. Sabit ise Barbaros’a “Sen beni kurtardın. Herkes kalleş, sen kardeş. Benim kardeş.” diyerek teşekkür etti.

Gülayşe, Yakup’u ve Harun’u da organize ederek Barbaros’a sürpriz bir akşam yemeği hazırladı. Barbaros, gördüğü sofra karşısında şaşırdı ve “Burada ne oluyor?” diye sorduğunda Gülayşe ise “Seninle ilk yemeğimiz oluyor.” dedi.
Barbaros, hala çok kızgın olduğunu söylese de Gülayşe’ye kıyamayıp sofraya oturmayı kabul etti ve Zümrüt ile yemeğe çıktığında neden bir şey yemediğini sordu.

Gülayşe, “O masada yemek yeseydim, sana da hayallerime de ihanet gibi olacaktı.” diye cevapladı. Gülayşe ve Barbaros, birbirlerine elleriyle yemek yedirdikten sonra Gülayşe, sokak çocuğu olduğunu, diğer Köksüzlerle beraber Çatal’dan kaçtıklarını ve aslında hiçbiriyle öz kardeş olmadığını itiraf etti. Barbaros’un “Neden Çatal’dan kaçıyorsunuz?” sorusuna ise “Ali ağabeyim, Çatal’ın gözünü kör etti. Beni de camide Çatal yaraladı.” cevabını verdi.

Gülayşe, önce Dima’yı sonra da tüm sokak çocuklarını bir şekilde Çatal’ın elinden kurtaracağını ancak bunun için polise ifade vermeyeceğini söyledi. Ali, tüm gerçekleri anlatmak üzere Eyüboğlu Köşkü’ne gittiğinde kapıda Mercan’la karşılaşınca büyük bir şoka uğradı.

Kalacak bir yer arayan Çatal ise, yeğeni Nazmiye’nin yardımıyla Riva Park’a ulaştığında içeride sohbet eden Gülayşe ve Barbaros’u gördü.

Yapımı Mehmet Bozdağ’a, proje tasarımı ve senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem’e ait; yönetmenliğini Bülent İşbilen yapıyor.

Ateş Kuşları’nın başrollerini İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik paylaşırken dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Nizam Namidar, Serkan Ercan, Ahmet Saraçoğlu, Erdem Şanlı, Emir Çubukçu ve dizideki çocukluk karakterlerine hayat veren Umut İnan, Almira Abay, Fuat Fatih Odabaşı, Berke Obuz, Umut Ege Baştemur ve Çınar Yükçeker yer alıyor.