Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Can Aktaş’ın paylaşımındaki detay hayranlarının gözünden kaçmadı!..

Deniz Can Aktaş’ın paylaşımındaki detay hayranlarının gözünden kaçmadı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’in Kasaba Doktoru dizisinin ikinci sezonuyla ekranlara geri dönen yakışıklı oyuncu Deniz Can Aktaş sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme geliyor.

Instagram’da 1.2 milyon takipçisi olan oyuncunun her paylaşımı hayranlarından yoğun ilgi görüyor ve kısa sürede çok sayıda yorum alıyor.

Sosyal medyada, özel, iş ve günlük hayatından fotoğraflarına yer veren Deniz Can Aktaş son paylaşımında günlük tarzını ön plana çıkardı. Ancak oyuncunun bazı hayranları fotoğrafta oyuncunun dikkat çeken ellerine takıldı. Fotoğrafın altına “Ellerin ne kadar güzel şeklinde yorumlar yapıldı.

Deniz Can Aktaş'ın paylaşımındaki detay hayranlarının gözünden kaçmadı!.. 8

Kasaba Doktoru dizisinde ‘Dr Ömer Özen’ karakterine hayat veren ve performansıyla beğeni toplayan oyuncu ekranda fit görüntüsüyle de dikkat çekiyor. Düzenli olarak spor yapan yakışıklı oyuncu sosyal medyada pilates yaptığı anlardan bir görüntü de  paylaştı.

Deniz Can Aktaş'ın paylaşımındaki detay hayranlarının gözünden kaçmadı!.. 9

Kasaba Doktoru’nda Hazal Subaşı Ozan Akbaba ve  Vildan Atasever’in de aralarında bulunduğu deneyimli oyuncu kadrosuyla birlikte rol alan Deniz Can Aktaş aynı zamanda meslektaşı Hafsanur Sancaktutan ile yaşadığı aşkla da sık sık gündeme geliyor.

Başarılı oyuncu aynı zamanda Alina Boz ile başrolde yer aldığı Bandırma Füze Kulübü isimli yeni sinema filmiyle Ekim ayında hayranlarıyla beyaz perdede buluştu.