Ana sayfa Sosyal Medya Ateş Kuşları’yla ekrana gelmeye hazırlanan Görkem Sevindik’in oğlunu gören hayranları mest oldu!..

Ateş Kuşları’yla ekrana gelmeye hazırlanan Görkem Sevindik’in oğlunu gören hayranları mest oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Söz ve Ramo gibi çok izlenen dizilerde rol alan oyuncu Görkem Sevindik en son Show TV’de yayınlanan Kahraman Babam dizisiyle ekranlara geldi. Oyuncu yeni sezonda ATV’nin Ateş Kuşları adlı dizisiyle hayranlarıyla buluşacak.

Basketbolcu Kübra Siyahdemir ile sessiz sedasız evlenen oyuncu 2021 yılının Ağustos ayında baba olmuştu. Bir erkek çocuk sahibi olan Görkem Sevindik oğluyla beraber fotoğraflarını zaman zaman sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Görkem Sevindik’in son paylaşımında oğlunun sevimliliği hayranlarının gözünden kaçmadı. Minik oğluyla dolaşmaya çıkan oyuncu, oğlu kucağında pozuyla hayranlarını adeta mest etti.

Ateş Kuşları'yla ekrana gelmeye hazırlanan Görkem Sevindik'in oğlunu gören hayranları mest oldu!.. 7

Görkem Sevindik paylaşımıyla, hayranlarından çok sayıda yorum ve beğeni aldı. Ünlü oyuncunun oğlunun yakışıklılığı da takipçilerinin gözünden kaçmadı.

ATV ekranının çok konuşulacak yeni yapımı Ateş Kuşları ile ekranlara gelmeye hazırlanan oyuncuya dizide İlayda Alişan, Hande Soral ve Burak Tozkoparan eşlik ediyor. Kuruluş Osman dizisinin yapımcısı Bozdağ Film tarafından büyük titizlikle hazırlanan dizi, sokak çocuklarının hikayesini anlatacak.

Proje tasarımı ile  senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’e ait,  yönetmenliğini ise Benal Tairi’nin yaptığı Ateş Kuşları’nın  tanıtımları yayınlandıktan kısa süre sonra sosyal medyada gündem olarak binlerce yorum ve yoğun övgü aldı. Etkileşimin yüksek olması dizi ekibinin de moralini yükseltecek bir gelişme olarak değerlendiriliyor.