Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl ve İstanbullu Gelin dizilerinde Hayal Köseoğlu ne yaşadı da bu kadar öfke biriktirdi?

Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl ve İstanbullu Gelin dizilerinde Hayal Köseoğlu ne yaşadı da bu kadar öfke biriktirdi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, sosyal medyadan yaptığı bazı itirazlarla dikkatleri çeken genç oyunculardan birisi. En son Mahkum isimli dizide Saşha karakteri ile izlediğimiz oyuncu, gayet başarılı bir performans ortaya koymuştu.

2008 yılında Aşk-ı Memnu isimli dizideki Pelin karakteri ile setlere adımın atan oyuncu; Muhteşem Yüzyıl, İstanbullu Gelin, Ufak Tefek Cinayetler, Mucize Doktor gibi sektöre damga vuran dizilerde rol alarak çok şanslı bir görüntü çizdi.

Sektöre 15 yaşında giriş yapmış olması ile bugünlere birbirinden farklı roller ve projelerle gelen Hayal Köseoğlu, kariyerinin zirvesinde bulunuyor. Mahkum dizisinin yanı sıra Cezailer isimli dijital dizi projesinde de yer alan oyuncunun kariyerinde çok başarılı işler bulunuyor.

Ancak 15 yaşında sektöre girmiş olması nedeniyle de büyük zorluklar yaşadığını ve farklı taleplerle karşılaştığını, bedeller ödediğini ve fedakarlıklar yaptığını anlatan Hayal Köseoğlu herkesi şaşkına çevirdi.

Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl ve İstanbullu Gelin dizilerinde Hayal Köseoğlu ne yaşadı da bu kadar öfke biriktirdi? 7

Hayal Köseoğlu, ne yaşamış olmalı ki bu kadar öfkeli? İşte bu soruyu sorduran şey ünlü oyuncunun sosyal medyadaki paylaşımları ve röportajındaki sözleri oldu.

Oyunculukta yükselmek için bedeller ödediğini ifade eden Hayal Köseoğlu, bazı baskılar gördüğünü söyledi. Tabii ki bu sözleri genç bir oyuncunun açıklaması da ilgi çekti.

İşte Hayal Köseoğlu’nun yaptığı açıklamadan bir bölüm: “Her meslekte yükselmek için bir takım bedeller ve fedakarlıklar yapıyoruz. Ben 15 yaşında bu sektöre başladım ve Aşk-ı Memnu ile sektöre girdim. Ondan sonra Muhteşem Yüzyıl, İstanbullu Gelin gibi her zaman ciddiye alınan projelerde bulundu. Orada başka şeyler oluyor. Farklı hiyerarşiler, farklı güç dengeleri, bir yere gelmek için çabalarken bir sürü şeyle karşılaşıyorsunuz.

15 yaş çok genç bir yaş bu sektöre girmek için. Tatlı deneyimlerin yanında bir sürü tatsız deneyim de yaşadım. Bizden sonra gelenlerin aynı şeyleri yaşamasını içim kaldırmıyor. O yüzden elimden geldiğince ses çıkartmaya çalışıyorum. Ben kendimi aynaya baktığımda, başkalarının bana söylediğini ben küçük bir kıza söyler miyim? Eğer söylemezsem, başkasının da söylemesinden çok rahatsız oluyorum. Ben de kendime o cümleyi kurmamaya özen gösteriyorum.”

Dizi setlerinde özellikle genç kadın oyunculardan fit olmaları, güzel görünmek için çeşitli estetik müdahaleler yapmalarının istendiğini anlatan Hayal Köseoğlu, bu duruma adeta isyan etti.

Oyuncu, “Dış görünüşle alakalı çok şey gördük, hala da görüyoruz. Hepimiz özgün bir şekilde güzeliz, bunu kabul etmemiz gerekiyor bence. Ben estetiğe karşı birisi değilim, ufak müdahaleleri insanların yapabileceğini düşünüyorum. Tabii ki hepimizin kendi bedeni, kendi yüzü, kendi kararı. Ama başka bir insanın talep olmasından rahatsızım. Estetik yaptır ya da yatırma, sana ne kardeşim” diyerek dikkatleri üzerine çekti.