Ana sayfa Dizi Haberleri Kayra Zabcı, Alparslan dizisinde iliklerine kadar hissettiği büyük bir ağırlık taşıyor!

Kayra Zabcı, Alparslan dizisinde iliklerine kadar hissettiği büyük bir ağırlık taşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin ikinci sezonu devam ediyor ve kadroya yeni katılan isimlerden birisi de Kayra Zapcı oldu. Seferiye Hatun isimli sert bir karakter ile hikayeye dahil olan ünlü oyuncu, Barış Arduç ile de iyi bir partnerlik süreci yürütüyor.

Fahriye Evcen’in hamileliği nedeniyle diziden ayrılmasının ardından senaristler Alparslan karakteri için yeni bir dönemi başlatmış ve Seferiye Hatun karakteri de ikinci sezon başından itibaren diziye dahil olmuştu.

Fahriye Evcen gibi çok popüler bir ismin ardından Kayra Zapcı’nın Barış Arduç’un partneri olarak hikayeye gelmesi oyuncu adına hem büyük şans hem de büyük bir sorumluluk oldu.

Kayra Zabcı katıldığı etkinlikte dizideki son durumdan bahsetti. Oyuncu, “Dizi gayet güzel gidiyor, sette de her şey yolunda. Bir sorun yok, her şey gayet güzel” diye konuştu.

Seferihe Hatun karakterinin Alparslan dizisinin ikinci sezonundaki ağırlığı ortada ve Kayra Zabcı gibi genç bir oyuncu için büyük bir yük. Ancak bu rolün altında kalktığını da şimdiye kadarki bölümlerden birçok kişi gördü.

Kayra Zabcı, Alparslan dizisinde iliklerine kadar hissettiği büyük bir ağırlık taşıyor! 8

Kayra Zabcı bu büyük sorumluluk konusunda şunları anlattı: “Karakterin tabii bir ağırlığı olduğu için üzerimde bir sorumluluk oluyor. Bunu da çok çalışarak en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Ama olumsuz anlamda benim de kötü hissedeceğim bir şey yok.”

Barış Arduç ile daha önceden tanışmadıklarını ifade eden Kayra Zabcı, “Çok şahane, onu çok seviyorum o da beni çok seviyor. Bana çok yardımcı oldu” diyerek partnerine de övgülerde bulundu.

Kayra Zabcı, Alparslan dizisinde iliklerine kadar hissettiği büyük bir ağırlık taşıyor! 9

Oyuncu, Alparslan dizisindeki Seferiye Hatun karakterinin ilk başrolü olduğunu da hatırlattı. Genç oyuncu, yapımcının kendisine bu fırsatı vererek çok iyi bir noktaya taşıdığını ve bunun sorumluluğunu taşımak için elinden geleni yaptığını ifade etti.

Sete çıkmadan önce at binme gibi çeşitli eğitimler aldığını belirten oyuncu, ayrıca tarihte yeri olan Seferiye Hatun karakterini de kitaplardan araştırarak, rol için ön çalışma yaptığını anlatı.

Başarılı olmak için çalışmaya devam edeceğini anlatan Kayra Zabcı, ayrıca Gibi isimli dijital diziyi de büyük bir keyifle izlediğini açıkladı. Özel hayatında bir ilişkisinin olmadığını ve işine odaklı bir yaşantısının bulunduğunu söyleyen oyuncu, Alparslan projesinden başka bir şey düşünmediğini sözlerine ekledi.