Ana sayfa Dizi Haberleri Atiye dizisinin Ozan’ı Metin Akdülger ekrana dönmek için gün sayıyor!

Atiye dizisinin Ozan’ı Metin Akdülger ekrana dönmek için gün sayıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlanan Atiye dizisinde canlandırdığı Ozan karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Metin Akdülger ekrana dönmek için geri sayımda. Aynı zamanda bir müzisyen olan yetenekli oyuncu yine Netflix’te yayınlanacak Kulüp isimli dizide rol alıyor.

Gökçe Bahadır ve Barış Arduç gibi iki iddialı ismi bir araya getiren Kulüp, 5 Kasım’da Netflix’te yayınlanacak. Metin Akdülger’i yeniden izlemek isteyen hayranları da oyuncuyla birlikte gün sayıyor.

Kulüp dizisinde Gökçe Bahadır, Barış Arduç ve Metin Akdülger’in yanı sıra Asude Kalebek, Salih Bademci ve Fırat Tanış gibi yetenekli oyuncular yer alıyor.

Atiye dizisinin Ozan'ı Metin Akdülger ekrana dönmek için gün sayıyor! 6

_G6A5853.CR2

1955 İstanbul’unda geçen Kulüp dizisi, dönemin devrim yaratan gece kulübünde çalışan eski mahkum Matilda ve hapisten çıktığı güne kadar kendisinin varlığından habersiz olan kızı Raşel’in yaşam macerasını anlatıyor.

O3 Medya tarafından çekilen dizinin önetmenliğini Zeynep Günay Tan ve Seren Yüce üstleniyor. Senaryosu ise Necati Şahin, Ayşin Akbulut, Serkan Yörük, Bengü Üçüncü ve Rana Denizer tarafından kaleme alınıyor.

Medcezir dizisindeki Orkun karakteri ile öne çıkan Metin Akdülger, sonrasında Analar ve Anneler isimli yapım ile dikkatleri çekmeye devam etmişti. Genç oyuncu Emmy ödüllü dizi Şahsiyet’te de bir gazeteciyi canlandırmıştı. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Akdülger, kısa süre önce gazetecilerin sorularını yanıtlamış ve “Dijital platformlarda yayınlanacak iki projeyle görüşüyorum. Yeni sezonda televizyon projesi olmayacak” demişti.