Ana sayfa Sosyal Medya Gülse Birsel dijital için hazırladığı yeni projesinde kendisine rol yazacak mı?

Gülse Birsel dijital için hazırladığı yeni projesinde kendisine rol yazacak mı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ünlü senarist  ve oyuncu Gülse Birsel’in yeni projesini hayranları merakla bekliyor. Birsel geçtiğimiz aylarda sosyal medyadan yaptığı paylaşımla takipçilerine yeni dizi projesinin çalışmalarına başladığının müjdesini vermişti. Gazeteci kökenli bir oyuncu olan Gülse Birsel bugüne kadar aralarında Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete’nin de bulunduğu unutulmaz pek çok yapıma imza attı.

Ortaya çıkardığı birbirinden komik projelerle Türkiye’nin en sevilen komedi yazarlarından biri olan Gülse Birsel “Kendi hesabıma artık rekor uzunluk ve repliklerde, esprilerde özgür olamama sebebiyle, yani bu iki şart değişmedikçe dijital platformlara yazmayı tercih edeceğim” açıklamasıyla da gündem olmuş, Birsel bu açıklamasıyla kendisinden televizyona dizi bekleyen hayranlarını üzmüştü.

Gülse Birsel dijital için hazırladığı yeni projesinde kendisine rol yazacak mı? 7

Şu sıralar dijital medya için komedi projesi hazırlayan Gülse Birsel’in kendi projesinde rol alıp almayacağı merak konusu oldu. Televizyonda yayınlanan her projesinde baş rolde yer alan Gülse Birsel, henüz yazım aşamasında olduğu projesi hakkında detay vermekten kaçındı.

Gülse Birsel, “Ulusal kanallarda espriler biplendiği için dijitali tercih ettiğim söylenemez. Uzun dizi süreleri nedeniyle bu kararı aldım, yapacağım iş 35-40 dakika olacak. 120 dakikalık dizi hem izleyiciyi, hem yazarı hem de oyuncuyu yoruyor” dedi.

Yeni projesinde hem tanınmış hem de yeni oyuncularla çalışacağını aktaran Birsel “Ben de sanırım dizide rol alacağım ama kendime başrol ya da küçük bir rol yazabilirim, henüz ona karar vermedim” şeklinde konuştu.