Ana sayfa Dizi Fragmanları Hayaller ve Hayatlar dizisinde yedinci ile sekizinci bölüm konusu

Hayaller ve Hayatlar dizisinde yedinci ile sekizinci bölüm konusu

tarafından ker_def

Yapımını NGM’nin, yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği, beIN ORIGINALS dizisi Hayaller ve Hayatlar, yedinci ve sekizinci bölümleriyle dijital içerik platformu beIN CONNECT’te!

Güçlü kadın karakterleri, sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosu ile büyük beğeni toplayan “Hayaller ve Hayatlar” her hafta yeni bölümleriyle ilgi görmeye devam ediyor. Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü, Ekin Mert Daymaz, Halil İbrahim Kurum, Özge Özacar’dan oluşan kadro başarılı bir performans ortaya koyuyor.

Hayaller ve Hayatlar dizisinde yedinci ile sekizinci bölüm konusu 7

Peki dizinin yedinci ve sekizinci bölümlerinde neler olacak? İlk olarak yedinci bölüm konusu şöyle:

Mehveş’in Gelişi, Şirkette Gerilim Yaratıyor

Başına gelen hırsızlık olayını çözmek için uğraşan Melike’nin yardımına Komiser Yiğit yetişirken, Setenay ile Emre eşyaların paylaşımı konusunda zor anlar yaşar. Dicle bulduğu fikirle Sergen’i etkiler ve Sergen, saha araştırması için Dicle’yi yemeğe davet eder.

Taner’in kızı Mehveş, şirketin başına geçer. Oldukça zor bir patron olan Mehveş ve Güneş arasında Meryem’in geride kalan eşyaları yüzünden gerilim yaşanır.

Hayaller ve Hayatlar dizisinin sekizinci bölümünde ise Dicle karakteri öne çıkacak. Dicle, Meryem’in Ölümünü Aydınlatacak Bir Delil Yakalıyor.

Dicle’nin büyük bir heyecanla hazırlandığı Sergen’le buluşması umduğu gibi geçmez. Mehveş, babasının ölümünün sorumlusunu bulmak için Güneş’e iş birliği teklif eder.

Meryem’e gelen kargo, kızların kafasında yeni sorulara neden olur. Dicle, Meryem’in evinde cinayet ihtimalini kuvvetlendirecek bir delil yakalar.