Ana sayfa Dizi Fragmanları atv, Canevim dizisini gözden çıkardı! İşte şoke eden değişiklik!

atv, Canevim dizisini gözden çıkardı! İşte şoke eden değişiklik!

tarafından ker_def

Canevim dizisi Mayıs ayından bu yana ekranda olan bir dizi… atv’nin büyük umutlar bağladığı Canevim’in 15 bölümü ekrana geldi. 16. bölüm ise 23 Eyül Pazartesi akşamı izleyicilerin karşısına çıkacak. Yalnız dikkat çeken bir değişiklik var… Bu değişiklik dizinin fragmanlarına da yansıdı.

16.bölümden ilk fragman yayınlandığında Pazartesi saat 20.00’de ekrana geleceği belirtildi. Ancak ikinci fragman yayınlandığında dizinin yayın saati 22.00 olarak gösterildi…

atv, dizinin 16.bölümünün saatini 20.00’den 22.00’ye alarak Canevim dizisini gözden çıkarmaya başladığını gösterdi.

atv, Canevim dizisini gözden çıkardı! İşte şoke eden değişiklik! 8

Yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Adnan Güler’in üstlendiği dizinin senaryosunu Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura kaleme aldı. Başrolleri Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik’in paylaştığı CANEVİM’de Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı rol alıyor.

23 Eylül Pazartesi saat 22:00’de atv ekranlarına gelecek 16. Bölümün özet bilgilerini ve fragmanları haberimizde bulabilirsiniz.

16.bölüm 1. fragmanı:

“Şirketin yeni ortağı olarak ortaya çıkan Ömer’in suçlamaları, Taylan’ın herkesin içinde Ceylan’a evlilik teklif etmesiyle sonuçlanır. Bu olay özellikle Feryal’i küplere bindirirken, Ceylan ise Ömer’i tamamen uzaklaştıracak bir karar verir. Ceylan’ı nikah masasına oturtmak isteyen Taylan, aşkını ispat etmek için her şeyi riske atar. Ceylan ve Taylan’ın uçurumun kenarına kadar gelen ilişkileri, ailelerin çıkarttığı krizler ve etraflarındaki tüm sorunlara rağmen rüya gibi bir evliliğe dönüşmek üzeredir. Ancak gerçekler, Ceylan’ın o rüyadan uyanmasını sağlayacaktır.

atv, Canevim dizisini gözden çıkardı! İşte şoke eden değişiklik! 9

Elvan’ın hayatını karartan eski sözlüsünün ani dönüşü, Elvan ve Ayşe için daha büyük bir tehdidi ortaya çıkarır. Hamza ailesini korumak için bütün gemileri yakarken, Elvan ve Günnur ise Ayşe’ye gerçeği söylemek zorundadırlar. Öte yandan Müjgan’ın ona oynadığı oyunu fark eden Yener karşı bir hamle yapar. Müjgan, Yener’in amansız bir hastalıkla savaştığını öğrenince, tavrını değiştirmek zorunda kalır. “

16.bölüm 2. fragmanı:

CANEVİM’in 16. Bölümü, 23 Eylül Pazartesi saat 22:00’de atv’de.

YAPIMCI- Ata Türkoğlu-Koliba Film

YÖNETMEN-Adnan Güler

SENARYO- Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura

OYNAYANLAR- Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın, Özgür Çevik, Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı.

MÜZİK- Kalan Müzik

YAYIN TARİHİ- 23 Eylül Pazartesi 22:00 atv