Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinin Figen’i, Ramo’da Angaralı Dilber çıktı!

Sen Çal Kapımı dizisinin Figen’i, Ramo’da Angaralı Dilber çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Cumartesi akşamları yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde çok dikkat çeken bir karakter olan Figen’in ayrılışı herkesi şaşırtmıştı! Hande Erçel’in oynadığı Eda’nın en yakın arkadaşlarından birisi olan Figen, farklı tarzı ile dizinin özellikle ilk bölümlerinde ilginç bir karakter olarak dikkatleri çekmişti.

Figen’i oynayan isim ise Sitare Akbaş’tı. Oyuncuyu tarzıyla birlikte tanımakta zorlanan pek çok kişi oldu. Rockçılar gibi giyinen Figen, diziye de ayrı bir renk katmıştı. Kırmızı gözlükleri, siyah kıyafetleri, örgülü saçlarıyla ortaya çıkan bu karakter, oldukça çok konuşulmuştu.

Ancak son haftalarda Figen’in çok fazla dizide görememeye başladı izleyiciler. Olaylar, hikaye başka yerlere evrilince, Figen’e de çok fazla sahne kalmadı! Bu durumda da Sitare Akbaş’ın diziden kendi isteğiyle ayrıldığı gündeme geldi.

Sen Çal Kapımı dizisinin Figen'i, Ramo'da Angaralı Dilber çıktı! 8

Bu ayrılık, bir başka dizide yine başka bir şaşkınlığa dönüştü! Cuma akşamları Show TV’de yayınlanan Ramo dizisinde ortaya çıktı Sitare Akbaş! Bu kez Dilber isimli bir kadını oynuyordu.

Dizide Mazhar’ın sevgilisi mi, karısı mı olduğu henüz anlaşılamadı ama ilk kez bu hafta yayınlanan 31. bölümde ortaya çıktı. Mazhar ile tartıştığı sahnede “Tek istediğim sıcak bir yuva birazcık huzur, koskoca İstanbul’u yönetiyorum ben” sözlerine “La bebe Angaralıyım ben, Angaları yürü git!” sözleriyle de herkesi bir kez daha şaşırttı!

Sen Çal Kapımı dizisinin Figen'i, Ramo'da Angaralı Dilber çıktı! 9

Dilber’in Ankaralı olduğu da konuşmasıyla öğrenildi. İlerleyen bölümlerdeki rolü merakla bekleniyor ama Sitare Aktaş’ın Sen Çal Kapımı dizisindeki halinden eser yok artık!