Ana sayfa Dizi Haberleri Ada Masalı’nın durumu moral bozmasın Alp Navruz’un yıldızı daha da parladı

Ada Masalı’nın durumu moral bozmasın Alp Navruz’un yıldızı daha da parladı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Alp Navruz, oyunculuğa başladıktan sonra birbiri ardına farklı projelerde yer aldı. 2016 yılında Aşk Laftan Anlamaz ile başladığı ekran yolculuğunda doğru kararlar veren Alp Navruz, hep iyi dizilerle anıldı.

Fazilet Hanım ve Kızları’nın ardından Elimi Bırakma’da yine başarılı bir iş çıkartan oyuncu, sonrasında ise Zümrüdüanka ile tecrübelerini artırdı. Son olarak Ada Masalı ile yaz ekranına gelen Alp Navruz, iyi bir başlangıç yapsa da reytingleri düşen dizide rolüne devam ediyor.

Alp Navruz’un 3 farklı dizide birbiri ardına yer aldıktan sonra Ocak ayından Haziran’a kadar dinlenme fırsatı bulması da oyuncunun enerji toplamasını ve yaz ekranında yer almasını sağladı.

Ada Masalı'nın durumu moral bozmasın Alp Navruz'un yıldızı daha da parladı 7

Şimdi ise genç oyuncuya yurt dışından bir teklif olduğu ortaya çıktı. Ada Masalı’nın beklentilerin altında devam ettiği ve Alp Navruz’ın o kadar da çok öne çıkmadığı şu günlerde bu gelişme bir hayli dikkat çekti.

Amerikan yapım şirketlerinden Miramax ve Viacom’un yeni projesi için Alp Navruz’a teklif yapıldığını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Türkiye’de çekilecek olan The Turkish Detective isimli projenin başrolü için Alp Navruz’un teklife ne yanıt vereceği merak ediliyor. Oyuncunun teklifi değerlendirme aşamasında olduğu belirtiliyor.