Ana sayfa Dizi Haberleri atv’de bir dizi için daha final ihtimali belirdi!

atv’de bir dizi için daha final ihtimali belirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Önceki ay Kalp Yarası dizisinin final yapması ile sarsılan atv izleyicileri, Bir Zamanlar Çukurova’nın da sezon sonunda final yapacak olmasının üzüntüsünü yaşıyor. Hakim dizisiyle izleyicileri etkileyen atv’nin elinde çok başarılı yapımlar var. Destan, Kuruluş Osman ve Kardeşlerim dizileri çok iyi sonuçlar alıyor.

Bir Zamanlar Çukurova da dördüncü sezonunda yine iyi reytingler almasına rağmen, 140. bölümde final yapacağı bilgisi ortaya çıkmıştı. Cuma akşamları yayınlanan Yalnız Kurt dizisi beklentileri ilk bölümlerde karşılarken, son haftalarda ise ciddi bir düşüş süreci içinde. Ancak bu dizinin de reytingleri hala ortalamanın üzerinde gerçekleşiyor.

atv'de bir dizi için daha final ihtimali belirdi! 8

Ancak pazar akşamları yayınlanan Adı Sevgi dizisi için umutlu konuşmak pek de mümkün değil. Gizem Güneş ile Yunus Emre Yıldırımer’in başrollerinde yer aldığı dizinin umut dolu hikayesi ne yazık ki beklendiği kadar ilgi görmedi. Bir ilçeye tayin olan Zeynep öğretmenin öğrencilerini koruma çabasının anlatıldığı dizide, çocuk gelin meselesine ve kız çocuklarının eğitimden uzak tutulmaya çalışılmasına vurgu yapılıyor. Böyle önemli mesajlar veren ve toplumsal farkındalık oluşturma iddiasındaki bir dizinin reytingleri ise çok düşük.

Adı Sevgi dizisinin 4 bölümü yayınlandı ve ilk 3 bölümdeki umutlu bekleyiş yerini ciddi bir tehlikeye bıraktı. Tüm kişiler kategorisinde tutunabilen dizi zaten AB ve ABC1 gruplarında yeterli izleyiciye ulaşamamıştı. Ancak tüm kişiler kategorisinde ortalamanın üzerinde gelen reytingler ekibin moralini yüksek tutuyordu.

atv'de bir dizi için daha final ihtimali belirdi! 9

Dördüncü bölüm sonunda ise tüm kişiler kategorisinde yaşanan düşüş can sıkıcı bir durum oldu. 11. sırada kendisine yer bulan dizinin ayakta durmasını sağlayan genel izleyici kategorisiydi. Ancak burada da yaşanan düşüş ilerleyen bölümleri daha da çok önemli hale getirdi.

Adı Sevgi dizisinin devam edebilmesi için tüm kişiler kategorisinde iyi reytingler almayı sürdürmesi şart. Yoksa dizi için atv’nin sürpriz bir karar alması ve hikayenin bir anda sona ermesi de bir olasılık olarak duruyor.